Seara Pop & Dance la Târgul de Crăciun

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ a pregătit un nou program artistic atractiv. Deschiderea o vor face tinerii muzicieni de la Liceul de Artă „Victor Brauner” din Piatra-Neamţ. Ei vor fi urmaţi de membrii Clubului „Lucky Dance” de la Roman. Tot joi, 21 decembrie, pe scena de la Curtea Domnească vor mai urca membrii orchestrei de alămuri „Adamos Band” din Iaşi, şi solistele de muzică pop şi dance, Amna şi Sore.

Ca în fiecare seară din această săptămână, spectacolul va începe la ora 18:00.

ADAMOS BAND

Trupa “Adamos Band” a luat fiinta in noiembrie 2012 si este alcatuita in totalitate din absolventi si studenti ai Universitatii de Arte „George Enescu” – Iasi.

Aceasta formula este o extensie a formatiei “Adamos Brass”, fanfara infiintata in 2007 de asis. univ. drd. Liviu-Razvan Adamachi si a aparut din dorinta publicului de a se bucura de o diversitate mai mare de genuri muzicale. Desavarsirea artistica a fiecarui membru din Adamos Band face ca aceasta trupa sa ofere o experienta de neuitat oricarui eveniment.

Componenţa trupei “Adamos Band”: Liviu Adamachi (voce-trombon), Ana-Maria Ababei (voce), Marian Avasiloaie, Daniel Popa (trompeta), Marius Ţimpău (chitară), Alexandru Birlenghea (bass), Răzvan Pîrvu (clape) şi Iustin Rusu (percuţie).

***

LIVIU ADAMACHI

Asist. univ. Liviu-Razvan Adamachi născut pe data de 28 Decembrie 1983 la Iasi. Si-a inceput studiile in anul 1995 la clasa de trombon a profesorului Ioan Toronciuc la Colegiul National de Arta Octav Bancila din Iasi. In decursul anilor de scoală a participat la numeroase concursuri naţionale si internaţionale si la olimpiade de muzică.

A absolvit Universitatea de Arte George Enescu Iasi la clasa aceluiaşi profesor mai sus mentionat in anul 2007. In anii facultăţii a colaborat cu diverse orchestre din tara. A absolvit studiile de Master a Univesităţii de Arte George Enescu in 2009. In prezent este Asistent universitar la Facultatea de Interpretare Muzicală din cadrul Univesităţii de Arte George Enescu si profesor colaborator la Colegiul Naţional de Artă Octav Bancilă Iaşi. Este fondatorul ansamblului Adamos Brass pe care il conduce si in prezent.

ANA-MARIA ABABEI

Ana-Maria s-a nascut la 27 iulie 1995. Este eleva a Colegiului National de Arta „Octav Bancila” Iasi, unde a practicat chitara, pian si canto. Activitatea ei a luat amploare inca de cand avea 7-8 ani cand a inceput sa sustina spectacole si sa participe la concursuri si emisiuni.

Cateva premii semnificative sunt: Locul I la Festivalul National de muzica populara „Mugurelul”, Botosani, Locul II la Festivalul National „De la debut la succes”, Harghita, Locul I la semifinalele emisiunii concurs „Vocea populara”, Trofeul Festivalului ” Mostenite din batrani” , Botosani, Locul I la Festivalul International ” Constelatie muzicala”, Chisinau si multe altele. A fost invitata la posturile de televiziune: Tvr 1, Antena 2, Euforia tv, Favorit tv, National Tv, Romantica, Tvr 2, Iasi Tv Life. A participat la galele copiilor laureati si la premiile de excelenta si a avut turnee atat in Romania cat si in strainatate.

AMNA

Cristina Andreea Musat, sub numele de scena AMNA, este o prezenta cu adevarat nonconformista in showbiz-ul autohton. Artista gaseste in permanenta noi modalitati de a se inventa si reinventa, reusind sa isi uimesca continuu publicul.

AMNA si-a demonstrat pasiunea pentru muzica inca din copilarie, cand punea in scena adevarate concerte pentru prieteni si familie. Impulsionata de o energie greu de stapanit, AMNA s-a dedicat studiului muzicii urmand cursuri de pian si lectii de canto la liceul George Enescu. In paralel nu a renuntat insa nici la studiile generale, absolvind liceul bilingv George Cosbuc, Facultatea de Relatii Internationale si un master in Maketing si Negociere in Afaceri.
In muzica sa si in spectacolele vibrand de energie, AMNA isi transpune in totalitate personalitatea. Puternica, implicata si deschisa catre tot ceea ce inseamna nou, AMNA este la inceputul unei povesti care se anunta a fi extrem de captivanta.

Potentialul artisitc  i-a fost recunoscut inca de la prima piesa, “Tell Me Why” care s-a bucurat de un succes rasunator pe radiourile nationale si internationale, ocupand primele pozitii in tari ca :Albania, Romania, Polonia, Spania, Argentina, Columbia, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador ,Albania, Tunisia and Armenia.

Dupa ce primul ei single a devenit un hit la nivel international si agenda Amnei s-a aglomerat, avand foarte multe show-uri in fiecare saptamana.

Dupa „Tell Me Why” a urmat single-ul „She Bangs” – un funky mix de beat-uri electronice si instrumente clasice. Realizat de Dony & The Kid, productia fost una dintre superhit-urile verii atat in tara cat si in Spania, Serbia sau Columbia.

„Esta Noche”, piesa realizata in colaborare cu senzatia muzicala a Poloniei, Borys, a urmat acelasi traseu spre primele pozitii din clasamente.

„Feel Alone” deja isi face simtita prezenta in cluburile si radiourile din Europa. In plus, artista a lansat o piesa in colaborare cu artistul columbian Rivera, „Hey Ho”.

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste in Columbia, pentru vocea ei puternica si personalitatea luminoasa.

SORE, pe numele ei real Sore Mihalache, născută în noiembrie 1989, interpretează muzica dance.

La cinci ani, Sore Mihalache urca pentru prima data pe scena unui festival. La zece ani o imita pe Natalia Oreiro si castiga locul III la concursul “Ploaia stelutelor”, la unsprezece ani facea parte, pentru prima data, dintr-o trupa de fete. ”Dolly” se numea proiectul. Alaturi de alte trei fete, Sore a lansat piese precum “In Weekend”, “Hei, Tarzan, Tarzan”, “Am capul in nori” si “Draga Johnny”.

In 2002 trupa “Dolly” s-a destramat si nimeni n-a mai stiut nimic de cele patru fete. Asta pana intr-o zi din 2009, cand un grup de tineri au inceput sa faca furori la posturile de radio cu piesa “Beautiful Lover”.

Dintre cele patru “Dolly”, numai Sore Mihalache a ramas in prim-plan. Alaturi de doi buni amici, ea a pus bazele proiectului “Crazy Win”.

Timp de un an de zile, noua trupa a cunoscut un succes incredibil cu “Beautiful Lover”. Intre timp, Sore Mihalache s-a remarcat nu doar pe plan profesional, ci si pe plan personal.

Apoi, Sore Mihalache a fost cooptata de Cici de la “Sistem”, intr-un proiect de cover-uri interpretate live in toata tara.

Anul 2011 a venit cu o noua provocare pentru Sore Mihalache. Cantareata a fost distribuita in primul serial muzical din Romania, “Pariu cu viata”.

In acelasi timp, Sore a intrat in cel mai mare grup muzical din Romania, “La La Band”, alaturi de alti optsprezece tineri talentati. Trupa “La La Band”, considerata echivalentul romanesc al celebrului grup RBD, poate fi vazuta in fiecare episod “Pariu cu viata”.

Primul ei single solo se intituleaza “Love Is Music”.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns