Scriitorul Baghiu: MANOLESCU? CRITIC CU APUCĂTURI DE DICTATOR!

baghiu manolescu

Scriitorul nemţean Vasile Baghiu îşi spune părerea clară şi directă despre actuala conducere a Uniunii Scriitorilor, etichetându-l pe Nicolae Manolescu drept un “critic cu apucături de dictator”.
La postarea de pe net în care îşi exprimă respectiva opinie, Baghiu ataşează şi un articol al unei agenţii de presă în care este prezentată ruptura din USR: “Nicolae Manolescu declară că nu are ce discuta cu noi, scriitorii reformiști. Motivul? Suntem doar 1% din poate, lipsa de informare i-au împiedicat pe cei mai mulți să iasă din indiferență, dar l-aș îndemna pe criticul cu apucături de dictator să țină seama că în acest procent de 1% (care e în creștere) suntem cei care stăm pe picioarele proprii și vorbim, cei cărora ne pasă, ceea ce face un pic de diferență. Ca să nu mai spun că fie și dacă ar fi doar unul dintre noi care l-ar contesta și tot ar fi obligat să discute. Se vede însă că e târziu să-i mai pretindem o atitudine normală. Nu ne-a mai rămas decât să-i cerem în continuare demisia”.

Articolul la care face scriitorul referire: “Un grup de scriitori vrea reformarea USR: Cerem normalitate, transparenţă şi modificarea statutului. Manolescu: Reprezintă doar 1%” (Mediafax)

D.VINCA

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns