Școala din Poiana Teiului trece în online! Hotărâre CJSU

Toate clasele și toți elevii Școlii Gimnaziale din Poiana Teiului trec în format online, ca urma a unei Hotărâri emise azi de CJSU Neamț.

<<Art. 1. Se suspendă şi trec în regim online, cursurile care presupun prezenţa „faţă în faţă” la nivelul Şcolii Gimnaziale „Iustin Pârvu”, comuna Poiana Teiului, judeţul Neamţ, începând cu data de 20 octombrie 2021, pentru o perioadă de 14 zile.

Art. 2. (1) Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ va asigura comunicarea prezentei hotărâri membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă și unității administrativ-teritorială Poiana Teiului.
(2) Inspectoratul Școlar Județean Neamț va comunica prezenta hotărâre Şcolii Gimnaziale „Iustin Pârvu”, comuna Poiana Teiului. 

PREŞEDINTE, 
PREFECT George LAZĂR>>, menționează documentul respectiv.

Incidența COVID în Poiana Teiului este de 3,53 la mie, aproape la jumătate față de incidența pe întregul județ Neamț (5,93) și mult mai mică față de alte UAT-uri din județ (care au și peste 10 la mie, chiar 13 la mie în Pângărați). Cu siguranță, motivația care e declanșat această hotărâre are legătură cu numărul de elevi și profesori infectați din școală.

D.V.

Lasă un răspuns