„Schimbări ale managerilor mai rapide decât anotimpurile!” Emilia Arcan (APP) despre INCENDIUL CRIMINAL de la Spitalul Neamț

Una din cauzele de substanță din spatele INCENDIULUI CRIMINAL de la Spitalul Județean Neamț din 1 noiembrie 2020 este și instabilitatea din instituțiile sanitare, schimbarea la foc automat a managerilor, consideră ex-senatorul Emilia Arcan, coordonator APP Neamț.

Într-un mesaj transmis public în care comemorează tragedia respectivă, Emilia Arcan se referă și la ancheta în curs dar opinează și cu privire la „schimbări ale miniştrilor sănătăţii și a managerului de spital mai rapide decât anotimpurile”.

Mai jos, integral, mesajul Emiliei Arcan:

<APP are în vedere cu prioritate în investiţiile în spitale care trebuie permanent susținute pe proceduri foarte simple, atât la spitale noi, cât şi vechi.Trebuiesc construite spitale pentru a opri această „pandemie de incendii”.
Astăzi (NR – ieri) s-a împlinit un an de la incendiul de la Piatra Neamț și din păcate Sunt cercetați oameni care lucrau atunci.
Dar oare nu poate fi <cercetată şi trimisă în judecată> o întreagă perioadă, anii de zile în care nu s-au făcut investiţii,perioada în care întreg sistemul medical a fost lăsat de izbelişte, la voia întâmplării, cu schimbări ale miniştrilor sănătăţii și a managerului de spital mai rapide decât anotimpurile>.

V.N.

Lasă un răspuns