Schimbarea-schimbării la Pro România! 3 prim-vicepreședinți, Arcan de-a dreapta lui Harbuz! Ciubotaru nu mai e trezorier!

Schimbarea-schimbării la Pro România Neamț unde Liviu Harbuz (coordonator) și-a recâștigat controlul asupra organizației care, în ultimul timp era condusă de facto de Mădălina Ciubotaru.

Cu o ședință de Birou Executiv cu cvorum, ieri, cei de la Pro România Neamț au și lărgit componența acestui for dar au și făcut câteva mutări absolut spectaculoase. Au fost votați 3 prim-vicepreședinți – dintre care Emilia Arcan preia și o parte din atribuțiile delegate de Liviu Harbuz.

Dar lovitura maximă este „detronarea” Mădălinei Ciubotaru din funcția de trezorier (ea rămâne membru al Biroului) în care a fost votat Cristian Tihenea. Motivele infocate ieri în dezbaterile interne ar fi haosul din situația financiară a organizației, detaliu care poate vulnerabiliza această formațiune politică.

„Ieri, 5 iulie 2021 a avut loc Biroul Executiv al organizației PRO ROMÂNIA Neamț, convocat în data de 1 iulie 2021, care a decis, conform ordinii de zi, următoarele:

  • Lărgirea biroului executiv în exercițiu – Emilia Arcan, Florin Vornicu și Cristian Ticușan au fost aleși prim-vicepreședinți ai Biroului Executiv ai PRO ROMÂNIA Neamț;

Ovidiu Gavril a fost ales Secretar General;

Cristian Tihenea a fost ales Trezorier;

  • Stabilirea regulamentului, procedurilor și calendarului pentru desfășurarea alegerilor locale interne în PRO ROMÂNIA Neamț și a Conferinței Județene.

Coordonatorul organizației Județene PRO ROMÂNIA, Liviu Harbuz, a delegat o parte din atribuțiile sale prim-vicepreședintelui Emilia Arcan, printre care organizarea alegerilor locale interne în următoarea perioadă.

Echipa PRO ROMÂNIA Neamț este foarte optimistă în condițiile în care propunerile de pe ordinea de zi au fost votate cu majoritate absolută, semn al unității și determinării membrilor din Biroul Executiv Județean de a continua proiectul PRO ROMÂNIA.

PRO ROMÂNIA Neamț își dorește să fie o organizație puternică, unită în jurul principiilor și ideilor care au consacrat-o.

Organizarea și deciziile Biroului Executiv Județean s-au derulat în baza noului statut al Partidului PRO ROMÂNIA” – menționează un comunicat remis astăzi presei de Pro România Neamț.

„Ieri, 5 iulie 2021, a avut loc ședința Biroului Executiv al organizației PRO ROMÂNIA Neamț, obiectivul principal fiind stabilirea regulamentului, a procedurilor și calendarului pentru desfășurarea alegerilor locale interne în PRO ROMÂNIA Neamț și organizarea Conferinței Județene.

După lărgirea Biroului Executiv Județean interimar, colegii m-au votat pentru a prelua funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene și pe cea de coordonator al echipei de campanie pentru alegerile locale interne.

Coordonatorul Organizației Județene PRO ROMÂNIA, Liviu Harbuz, mi-a delegat o parte din atribuțiile sale în vederea construirii și întăririi structurilor politice din județ.

După câteva luni de pauză, în care am sperat că politica românească va intra pe făgașul normal și că acei care au fost aleși să ne reprezinte vor acționa în interesul cetățeanului, revin cu forțe proaspete în mijlocul PRO ROMÂNIA, convinsă că trebuie să mă implic, așa cum le cer și celor care acum stau resemnați pe margine, pentru a schimba lucrurile în bine!

Alături de colegi voi continua să dezvolt proiectul politic în care am pus atât de mult suflet împreună și am muncit enorm, astfel încât acum PRO ROMÂNIA are în Neamț importante mandate în administrația județeană și locală!

Experiența mea, capacitatea de coordonare, empatia și puterea de a duce o bătălie pe scena politică sunt câteva dintre argumentele cu care pornesc din nou la drum! La drumul cel bun!”, a punctat și Emilia Arcan.

Mădălina Ciubotaru – cea care pare și este perdanta ședinței de aseară – nu și-a exprimat până acum un punct de vedere.

D.V.

Lasă un răspuns