Schimbarea schimbării la ALDE Neamţ: Chiţoiu şi Mihai, capi de liste la Deputaţi şi Senat

Noi reaşezări în listele de candidaţi de la alegerile parlamentare ale ALDE Neamţ! Informaţia a fost confirmată şi de co-preşedintele Ion Asaftei care a precizat: „Acum am ieşit din şedinţa Biroului Naţional unde au fost aprobate aceste modificări. Locul 1 pe lista de la Camera Deputaţilor va fi ocupat de domnul Daniel Chiţoiu şi, pe cale de consecinţă, eu voi trece pe locul 2. De asemenea, există o modificare şi pentru lista de la Senat, unde pe locul 1 va fi Alexandru Mihai (N.R. – copreşedintele ALDE Neamţ) iar Iulian Luca va trece pe locul 2”.

Toate aceste mutări pot arăta un fel de pas înapoi sau lateral făcut de sau impus taberei Asaftei din ALDE Neamţ. Acesta nu a dorit să comenteze acest aspect ci, diplomat, a tot insistat pe idee că e vorba de o decizie comună luată de conducerea judeţeană şi de cea centrală.
Dincolo de necunoscuta principală – trece sau nu ALDE, la nivel naţional, de pragul de 5 la sută – în caz că „binomul” Chiţoiu-Mihai ajunge în Parlament, soluţia de azi ar avea o confirmare a unei decizii luate inteligent. În caz că binomul respectiv va vedea, după alegerile din decembrie, Parlamentul doar din poze (sau în calitate de turişti) tabăra Asaftei va avea toate motivele să arate spre capii de liste şi spre cei care i-au propus/impus…
Probabil că, în ALDE Neamţ, până prin decembrie va fi linişte (cum a fost şi în campania de la locale). După „extemporalul” alegerilor însă, cu siguranţă că se vor auzi nu (doar) dopurile de la şampanie…

D.V.

cop-alde

One thought on “Schimbarea schimbării la ALDE Neamţ: Chiţoiu şi Mihai, capi de liste la Deputaţi şi Senat

  1. coane!!!! dar v-au lucrat urat cei de la centru.marele lacatus mecanic-jurist a trecut pe locul doi la senat unde nici locul 1 nu v-a iesi in vacii vecilor senator.concluzionand nu se merita sa te omori cu munca pentru guzganii rozalii de la centru.ioane decat razes mai bine haiduc.

Lasă un răspuns