Scandalul Parking, văzut de PSD: Populism ieftin al PNL!

arsene-munteanu
Partidul Social Democrat vede inițiativa de reducere a costului parcărilor de reședință din oraș cu 30 la sută, propusă de grupul de consilieri locali PNL, ca pe o măsură de populism ieftin. Aceasta a fost afirmația pe care a făcut-o președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, care a lansat un atac dur la adresa consilierilor locali ai PNL. „Mi-e-mi plac măsurile populiste ale liberalilor. De când păstoriți voi primăria? De mulți ani, nu? (…) 10 ani ați muls bani din bugetul orașului, ca să vă umpleți buzunarele, voi, liberalii și pedeliștii. Vreți reducerea cu 30 la sută? Noi vrem o reducere de 60 la sută a preţului pentru locurile de parcare, şi nu numai pentru cele administrate de Parking, ci pentru parcările din oraș. Vreți să luăm măsuri populiste? Haideți! Eu sunt jucător, putem juca până dimineață”, a fost mesajul transmis de liderul social-democrat.
În același context, Ionel Arsene a afirmat că reducerea cu 30 la sută a tarifelor pentru parcările de reședință este prea mică. Totodată, acesta a precizat că, fie și în condițiile unei reduceri de 60 la sută a prețului pentru locurile de parcare, toate societățile care se ocupă de această categorie de servicii ar fi în continuare pe plus.
Chiar dacă tariful se reduce cu 60 la sută, tot rămân bani profit pentru societățile care administrează parcări în Piatra Neamț”, a conchis Ionel Arsene, care a adăugat că această variantă face obiectul unui studiu de impact pe care grupul de consilieri PSD din consiliul local pietrean îl va face, pentru a iniția un proiect de hotărâre care să fie dezbătut în una din ședințele viitoare ale CL Piatra Neamț.
Declarațiile liderului social democrat au fost făcute într-o conferință de presă la care a participat și deputatul Ioan Munteanu, directorul de campanie al Partidului Social Democrat.

Alex SÎRBU / ADV.

Lasă un răspuns