Scandalagiu săltat şi amendat! A înjurat pe protestari şi a bruscat o femeie!

DSC_1841Acţiunile de stradă sunt un mediu propice ca alături de oamenii care ies din casă pentru că au un crez sau o nemulţumire, să se „lipescă” pe astfel de acţiuni şi fel de fel de… ciudaţi. Astfel în afară de liderii politici care acţionează parazitar, încercând să confişte astfel de mişcări apar – inerent – scandalagii, tineri teribilişti sau chiar cu chef de scandal, hoţi de buzunare etc.

Un astfel de exemplu a fost localizat şi joi seara la Turnul lui Ştefan dar, din fericire, un echipaj format din jandarmi şi poliţişti locali l-a „extras” pe turbulent căruia i-a fost aplicată o amendă de 200 de lei.

Respectivul tânăr făcuse, un pic mai devreme, un adevărat scandal. Auzind că într-un grup un paerticipant făcuse referire la teoriile care au circulat în aceste zile legate de ce s-a întâmplat la Clubul Colectiv şi neînţelegând exact ce şi cum, s-a apucat de înjurat, de ţipat că „rock până la moarte” şi iar de înjurat pe toţi cei din jur. Cînd o doamnă aflată la câţiva metri de el şi-a permis să-i atragă atenţia cu privire la limbaj, „viteazul” a înjurat-o şi pe aceasta şi chiar a împins-o.

Au fost alertaţi oamenii de ordine şi aceştia au intervenit cu promptitudine. L-au condus până la o maşină de intervenţie aflată în spatele Turnului şi după procedura de legitimare şi sancţionare, respectivul s-a întors la cei doi amici care îl însoţeau şi a anunţat în gura mare: „M-au amendat cu două bulioane. Hă-hă-hă… Dă-i în (cenzurat) şi pe fraierii ăştia!”.

V.N.

2 thoughts on “Scandalagiu săltat şi amendat! A înjurat pe protestari şi a bruscat o femeie!

  1. Hauliooo ! Pa vremuri tata lui tipa tare ca sa se ridice munca pe cele mai inalte culmi, sa nu mai ajunga el la ea ! Piranda acasa-l astepta dornica sa-l faca pe junetele din poza ! Hai tetraes praleoooo. Rocaru lu pejte !

  2. Daca acesti „jmekeri”, care-s jmekeri si-n „timpul liber”, ar fi pusi sa presteze munca in folosul comunitatii pentru datul in stamba, li s-ar mai diminua curajul /tupeul. Ca doua bilioane le scoate el da undeva, manca-si-ar!

Comments are closed.