SCANDAL LA PMP / Dulamă reclamat la Centru de Gavrilescu pentru joc la două capete

Laurenţiu Dulamă, membru de vază al PMP Neamţ face obiectul unei propuneri de sancţionare înaintată de BPJ PMP Neamţ la conducerea organizaţiei centrale, a declarat astăzi Bogdan Gavrilescu, şeful organizaţiei nemţene.
Gabrilescu a vorbit despre „propunere de ridicare a sprijinului politic” iar sancţiunea trebuie dată de un for central întrucât „indisciplinatul Dulamă” are o funcţie administrativă de nivel judeţean (vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ).
Gavrilescu a făcut respectivul anunţ ca răspuns la o întrebare punctuală care viza votul la dou[ capete ale aleşilor PMP din CJ Neamţ, unde consilierul Cristian Ungurianu votează conform unei alianţe oficializate acum 2 ani cu PNL iar Laurenţiu Dulamă cu PSD.

Preşedintele PMP Neamţ a mai precizat că CEN (Comitetul Executiv Naţional) ar urma să ia o decizie pe cazul Dulamă în circa două săptămâni.

Anunţul făcut de Gavrilescu stâneşte câteva nedumeriri:
-„Ridicare a sprijinului politic” e un fel de sancţiune tip „frecţie la picior de lemn”, aceasta neducând automat şi la pierderea funcţiilor de consilier judeţean-vicepreşedinte CJ, cum s-ar întâmpla în cazul unei excluderi din partid.
-„Indisciplinatul” Dulamă tocmai a fost ales acum câteva zile vicepreşedinte al Organizaţiei Piatra Neamţ, în şedinţa în care a stat la prezidiu… alături de Bogdan Gavrilescu. Mai pe româneşte, cel indizerabil pentru conducerea judeţeană a PMP Neamţ, tocmai a căpătat mai mult decât un vot de încredere din partea organizaţiei municipale.
-Când a validat BPL PMP propunerea de sancţionare a lui Dulamă? Presa locală a scris la un moment dat că a existat o astfel de tentativă din partea lui Gavrilescu, dar propunerea nu a fost pe ordinea de zi (deci era nestatutară) a şedinţei respective care s-a transformat într-un bâlci cu replici schimbate între Dulamă şi Gavrilescu.
Şi acum Gavrilescu spune că BPJ PMP a votat propunerea trimisă la Bucureşti. Când?
Evident că o astfel de dilemă poate fi lămurită foarte uşor aşa că aşteptăm publicarea Procesului Verbal al şedinţei din BPJ în care membrii respectivului for au votat ceea ce spune şeful PMP Neamţ…

D.V.

Lasă un răspuns