A sărit la bătaie la poliţist şi a ameninţat că-i dă foc la casă! Procurorul… a clasat cazul!

AVERTISMENT: Articol şi VIDEO cu puternic impact emoţional, cu limbaj licenţios şi violent! INTERZIS MINORILOR!

12 octombrie 2017, comuna Dămuc, jud. Neamţ. Un poliţist cere unui sãtean sã mute maşina lãsatã pe un pod care face legãtura între cele douã drumuri publice de pe malurile unui pârâu. În limbaj juridic, era deja vorba de comiterea infraþiunii de blocare a unui drum public.
Şi urmeazã…

……………..

29 noimbrie 2017. Procurorul de caz dă Ordonanţă de renunţare la urmărirea penală. NUP cum se spunea odată. Deşi ancheta a vozat comiterea a 3 posibile infracţiuni (ultraj ca agresiune, ultraj prin ameninţări şi blocarea unui drum public), procurorul a mers ba pe clasare, ba pe LIPSA DE INTERES PUBLIC ÎN REALIZAREA URMĂRIRII PENALE, ba pe renuntare la ac’iunea penală.

Mai jos, imagini cu ordonanţa de clasare. Integral:

Dacă nu aveti timp sa citiţi tot documentul de mai sus, câteva pasaje, mai interesante:

Din referatul de mai sus se desprinde ideea că Ion Scurtu nu ar fi un  pericol public prin comportamentul etalat, că blocarea unui drum, faptul că sare la bătaie (pune şi mâna pe piatră) la poliţist, că-l ameninţa cu incendierea casei nu ar fi fapte grave. Omul doar a făcut aşa la beţie… Iar dacă şi martorii mai spun că e băiat de treabă, concluzia judiciară e beton…

După cum spunea Nea Ionică în imaginile de mai sus, supărarea sa are legătură cu faptul că poliţistul „i-a făut-o” ginerului său. Adică i-a făcut dosar penal pentru conducerea unui azutoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (ginerea a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare).

Rămâne de văzut ce înţelege Nea Ionică din solutia procurorului. Şi ce pot înţelege rudele atâtor şi atâtor români care sunt prinşi băuţi la volan…

VOM REVENI

Daniel VINCA

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.