„Sărbătorim româneşte!” – duminică, la Răuceşti!

 

Mare sărbătoare mare, duminică, la Răuceşti unde, de la ora 13, toată suflarea comunei dar şi nemţenii şi turiştii aflaţi pe aceste meleaguri sunt invitaţi să petreacă, să fie parte a evenimentului organizat de Primărie şi Consiliul Local.

„Sărbătorim româneşte” este sloganul sub care se desfăşoară această zi de comună iar primarul Dumitru Bălăjel şi echipa sa de la Primărie au ţinut să aleagă personal artiştii care vor urca pe scenă pentru a împăca toate gusturile: muzică ritmată pentru tineri, hore pentru cei mai în vârstă, sârbe de să rupi podelele pentru cei în putere, toate ritmurile posibile se vor auzi duminică din Răuceşti, peste 7 munţi şi peste 7 văi.

Ansamblul Oglinduţa, Tineret Band, Fanfara Răuceşti, Grigore Gherman, Angelica Flutur, Vasile Urzică, Ionela Brănişteanu, Sînyiana Oşlobanu, George Gherasim, Gabriela Gherasim, Gabriela Ujică, ADDA, Anca Neacşu şi Provicialii sunt cei care vor fi responsabili cu muzica, dansul şi voia bună.

Manifestarea începe la ora 13 şi se va termina în noapte, cu un foc de artificii.

Ca un adevărat vornicel, primarul Dumitru Bălăjel a ţinut să verifice fiecare detaliu al organizării pentru ca participanţii să fie cât mai mulţumiţi. „Va fi cea mai frumoasă zi a comunei care a avut loc vreodată la Răuceşti pentru că aşa ne place nouă, celor din administraţia locală a acestei comune, să ne facem treaba cum trebuie. După un an de muncă, oamenii merită o zi în care să lase grijile deoparte, să-şi descreţească frunţile şi, împreună cu fii satului reveniţi de departe, să petreacă câteva ceasuri de destindere. Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei din comună, din judeţ şi de oriunde pentru ca împreună să sărbătorim româneşte”, a precizat primarul Bălăjel.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns