Sărbătoare națională în avans, la Poliția Neamț

politie-festivitate
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a găzduit ieri ședința festivă, închinată celor 98 de ani de la unirea tuturor românilor, se arată într-un comunicat remis de IPJ Neamț.
Cu această ocazie, șeful instituției, comisar şef Paul Tablan a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru 3 ofițeri și 4 agenți de poliție, efective ce aparțin structurilor operative din cadrul IPJ Neamț și s-au remarcat prin activitatea profesională depusă. Activitățile pentru marcarea zilei de 1 Decembrie, au fost demarate de la sfârșitul lunii noiembrie, de către IPJ Neamț prin organizarea de competiții sportive, la care au fost invitați și colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și din Ministerul Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe. În încheierea ședinței festive, inspectorul șef a adresat mesajul de 1 Decembrie atât polițiștilor, cât și românilor: „La împlinirea a 98 de ani de la Marea Unire, noi, polițiștii, aducem un omagiu celor care, prin patriotism și sacrificiu, au desăvârșit România Mare. Ziua de 1 Decembrie reprezintă atârt un reper important în istoria noastră, a românilor, cât și o zi în care ne demonstrăm din nopu profesionalismul. Poliția nemțeană este și în această zi la datorie, pentru ca toți românii să se bucure în liniște și siguranță de sărbătoarea României. Să fim uniți, să fim mândri că suntem români și polițiști în marea familie a Poliției Române și, indiferent în ce parte a țării sau a lumii ne desfășurăm activitatea, să sărbătorim împreună, așa cum se cuvine, Ziua României. La mulți ani români! La mulți ani, România!”, a spus comisarul șef Paul Tablan.
Mâine, de 1 decembrie, alături de colegii din cadrul celorlalte instituții MAI, polițiștii nemțeni vor participa la ceremonia și defilarea structurilor operative în cadrul paradei militare, organizată de către Ministerul Apărării Naționale – Garnizoana Neamț în P-ța Ștefan cel Mare din municipiul Piatra Neamţ. iar structurile de siguranță publică vor asigura liniștea și ordinea publică cât și fluidizarea traficului în zona manifestărilor, se mai arată în respectivul comunicat.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Sărbătoare națională în avans, la Poliția Neamț

 1. Iar si-a avansat Tablan-~de la tablagiu~, grupurile de interese.Doamna Tudosa? Serios Paulica Costel?Sotia prietenului tau de pahar!!!

 2. A desfasura in avans o activitate cu o asemenea semnificatie este o mare prostie si lipsa de respect fata de trecut . Baiatul acesta nu are de unde sa stie asa ceva .
  In privinta actiivitatii desfasurate de penibilii politisti din Neamt , stau marturie golaniile facute de catana , cei de la ordine publica , circulatie , permise , etc. – asta numai in ultimul an .
  Tu , tablane , nesimtitule , invata sa nu mai minti , sa fii cinstit , sa-ti trimiti derbedeii la educat – tu fiind incapabil sa faci acest lucru .
  Abtinete , penibile , sa faci referire la Ziua Romaniei – este o rusine pentru tara sa aiba , la 98 de ani de la Unire , un asemenea personaj , drept politist .
  Vezi sa nu intarzii la festivitati , cum iti sta in obicei ( ziua politiei ) !
  Cand vorbim de 1 Decembrie , macar atunci , vorbiti de Armata Romana , nu de mizeriile de politisti , caci nu ei au stat transeele primului razboi mondial , cei care sunt ingropati mai sus de inspectorat au facut-o .

Lasă un răspuns