Sărbătoare încărcată de emoție la Tașca

Sărbătoare mare astăzi la Tașca! În deschidere, preoții comunei au oficiat o frumoasa slujba religioasă pentru a-i binecuvânta pe cei aflați astăzi aici.

A urcat apoi pe scena doamna primar Daniela Ursache care le-a spus tăscanilor cat de mandra este că alături de ei poate realiza lucruri frumoase, marturisindu-le că mereu se simte ca într-o mare familie in comunitatea pe care o conduce. Aceasta a înmânat diplome de recunoștință celor trei preoți din comuna, diploma de excelenta pentru studii unei eleve cu rezultate deosebite si, continuand tradiția, cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Și pentru a invita lumea la joc și voie bună, a urcat pe scena Matilda Pascal Cojocărița susținând un recital de muzică populară. Distracția nu se opreste aici la Tașca, programul de astăzi este plin de surprize pentru cei prezenți.

Manifestarea este organizata de către primăria comunei Tașca, cu ajutorul Consiliului Județean Neamț și a Centrului pentru Cultură și Arte  Carmen Saeculare Neamț.

Dana V.

Comentarii Facebook

One thought on “Sărbătoare încărcată de emoție la Tașca

  1. bine ca nu au mai rasarit si emanatii poitici gen presedinti prefecti senatori care sa polueze imaginile si sa mai si binecuvanteze cu vorbe goale evenimentul daor pentru imagine – praf in ochii votantilor

Lasă un răspuns