Săptămână grea pentru Andrușcă! Presa centrală îl dă iar pe „lista celor care pleacă”

O săptămână deloc păcută pentru Dănuț Andrușcă care, în perspectiva ședinței CEx PSD care ar stabili cum se va face remanierea guvernamentală, este unul din numele cele mai pomenite din listele cu miniștri care ar urma să părăsească șefia unor ministere.

Ministrul de la Neamț al Economiei este dat ca debarcat din Guvern atât de redacții de dreapta cât și de cele de stânga, analiștii luând în calcul atât prestațiile dezastruoase ale acestuia, văzute de o țarî întreagă, cât și faptul că Liviu Dragnea a spus clar că unul din criteriile remanierii va fi comunicarea mediocră, capitol la care „Andrușcă al nostru” este premiant cu coroniță.

„Printre cei care vor pleca sigur din Guvern se numără Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, ministrul Culturii, George Ivașcu, dar și ministrul Turismului, Bogdan Trif. Totul este discutabil până în ultimul moment în funcție de lobby-ul făcut de baroni sau/și familie”, anunță stiripesurse.ro, site care nu poate fi acuzat nicidecum că ar fi ostil în ce privește PSD Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns