Șanse foarte mari pentru rezultate negative în cazul familiei Milea

Sunt șanse foarte mari ca rezultatele analizelor recoltate inspectorului general adjunct Ioan Milea și sotiei acestuia să fie negative.

Nu au sosit inca rezultatele nominale dar din ce spune prefectul de Neamt, George Lazar este foarte posibil ca aceasta familie sa nu fi fost infectata. Practic, din cauza volumului mare de analize procesate la Iasi, vin mai greu rezultatele nominale in cazul celor neafectati.

Mai repede si clar vin cele pozitive. Insa din tot lotul de analize trimise odata cu cele ale sotilor Milea, toate rezultatele venite „calup” sunt negative. Practic, in acest moment se poate spune doar neoficial ca sotii Milea sunt in regula, ceea ce e un oftat de usurare pentru multi din ISJ sau din sistemul de educatie cu care Milea a intrat in contact dar si pentru parintii elevilor de la Alexandru cel Bun (unde sotia sa a fost la scoala luni si marti).

Rasufla usurati si cei din CJSU si CL Piatra Neamt, la sedintele carora a participat Mihai Obreja, inspectorul general de la ISJ, dupa ce intrase in contact cu Milea.

Comentarii Facebook

One thought on “Șanse foarte mari pentru rezultate negative în cazul familiei Milea

  1. Milea ar trebui dat afara imediat!A pus in pericol zeci de oameni din prostie si nesimtire!

Lasă un răspuns