Samson, vorbe care dor: „Aș cumpăra flori de la Micu dar aș număra restul de două ori!”

Felul în care ex-primarul de Roman s-a agățat de funcție în disprețul Legii îi aduce acum (după ce ieri a fost, finalmente, demis de prefect) o sumedenie de dedicații și ironii. Astfel, liderul USR Roman, Radu Samson (cel care s-a branduit în ultimii ani drept principalul opozant al Puterii locale) spune că Micu a fost un primar slab dar, dacă de mâine ar vinde flori în piață, ar cumpăra de la el dar ar fi foarte atent la restul primit…

<< Sper că în Primăria Roman încă se mai respectă vreo lege și că, începând cu ziua de mâine, atribuțiile primarului vor fi preluate, așa cum scrie în lege, de către doamna viceprimar Roxana Iorga.
Întrucât azi este ziua dumneaei de naștere, îi urez doamnei viceprimar un călduros „La mulți ani!”, cu sănătate și multe bucurii.
Domnul Lucian Micu a fost un primar slab, care a fost abil doar în a se ține cu dinții de funcție până în al 13-lea ceas. Nu voi reaminti acum toate greșelile pe care le-a făcut în exercitarea funcției de primar. Faptul că a îndatorat orașul cu 10.000.000 de euro pentru ca mai apoi să investească aproape jumătate din acești bani în borduri și pavele vorbește mai tare decât orice aș putea spune eu. Cu omul Lucian Micu nu am nimic personal. Dacă de mâine ar vinde flori în piață aș cumpăra de la el fără rezerve. Cel mult, poate aș număra de două ori restul>>, spune Radu Samson într-un mesaj făcut public mai devreme.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns