Salvamontiștii, Nicoară, Purice și Strătilă – premii speciale la Gala Ambasadorilor!

Unul din cele mai curate și corecte momente de la Gala Ambasadorilor –  pretabil la mult mai puține comentarii, spre deloc, în comparații cu premiile date la unele categorii – a fost cel în care au fost date o serie de premii speciale.

La mijlocul evenimentului, au fost invitați pe scenă cei din echipa Salvamont Neamț, venerabilul actor Cornel Nicoară și neobositul director de la Cinema Dacia, Victor Purice. Președintele CJ Ionel Arsene le-a înmânat diplomele respective și fiecare dintre ei a spus câteva cuvinte la microfon.

Raul Papalicef (șeful Salvamont Neamț) a punctat faptul că salvamontiștii vor răspunde mereu Prezent când va fi vorba să acorde o nouă șansă unei victime în munte și a adus și un scurt laudatio lui Ionel Arsene, spunând că este președintele de CJ cu care a vorbit cel mai puțin (15-20 de minute) dar care s-a implicat și a rezolvat probleme importante pentru acest Serviciu (finanțare și dotări).

Cornel Nicoară a smuls ropote de aplauze vorbind de respectul pentru spectator și de chimia specială dintre artist și Măria Sa Spectatorul.

Victor Purice a vorbit despre visul lui ca dacia să fie cel mai modern cinema din țară din regia acestor locații de stat și, cu ironie, i-a salutat pe cei de pe primul rând pe la ușa cărora nu a bătut pentru a băga și ei mâna la puncă și a ajuta cinematograful emblemă al orașului.

Înaintea celor de mai sus, chiar la începutul manifestării, pe scenă a fost invitat Ion Strătilă (Rifil) care a primit un premiu de excelență pentru întreaga activitate de antreprenoriat.

Toți cei care au primit aceste premii speciale în afara concursului au fost luați prin suprindere, după cum au spus ei.

Gala Ambasadorilor nemțeni a ajuns la ediția a 2-a, este organizată de Consiliul Județean neamț prin intermediul centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare iar prezentator a fost Octavian Andrei Bărbuleț, consilier la Cabinetul Președintelui CJ Neamț

D.V.
foto – Vestea

Comentarii Facebook

One thought on “Salvamontiștii, Nicoară, Purice și Strătilă – premii speciale la Gala Ambasadorilor!

  1. Pompierii au avut interzis la această gală? Înteleg, ei nu mai au nevoie de recunoștință și nici publicitate , doar sunt pe primul loc la încredere in sondaje!😃!

Lasă un răspuns