Saltimbanci, animale dresate, numere de iluzionism la… TT! Leul Ra

 

Marți, 24 octombrie 2017, ora 18.00, la Sala Mare, Teatrul Tineretului găzduiește spectacolul LEUL RA, primul off-broadway musical din România, un spectacol pentru cei mari și pentru cei mici, cu vârste începând de la 7 ani. Producția aparține Teatrului „Andrei Mureșanu“ Sfântu Gheorghe.

Suntem invitați în lumea circului Mondoludi, cu saltimbanci, animale dresate, numere de iluzionism. Vedeta companiei este curajosul Leu Ra, care își riscă viața de fiecare dată când intră în arenă. Este o poveste emoționantă despre dreptul la libertate și la iubire, pe care cu toții le avem, indiferent dacă suntem oameni sau animale.

În distribuția din „Leul RA“, publicul îi va putea urmări pe Ciprian Teodorescu (Vocea României), Sebastian Marina, Dalma Kovács (Vocea României), Mirela Bucur, Claudia Ardelean, Elena Popa, Sergiu Aliuș, Mona Codreanu, Costi Apostol, Liviu Popa, Paula Rotar (Vocea României), câștigătoarea primei ediții a Festivalului D-butan-T. Regia și dramatizarea îi aparțin lui Cezar Ghioca, iar muzica originală este compusă de Marius Popa.  Scenografia spectacolului este semnată de Elena du Soleil (costume) și Raluca Alexandrescu (decor), orchestrația de Gabriel Pindici și Marius Popa, iar coregrafia de Attila Bordás.

 

Intrare liberă, însă doritorii sunt rugați să-și ridice invitația de la Agenția Teatrală
7+, durata 2h 30min

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.