Săgeţi de la Arsene la Dulamă! „Nu mai aveţi membri în PMP de-l propuneţi numai pe Ungurianu?”

Momente hazlii la şedinţa CJ de miercuri (27 septembrie 2017), ruptura dintre PMP şi foştii aliaţi PSD-ALDE devenind tot mai vizibilă. Mai întâi a fost episodul în care pentru CA-urile şcolilor speciale din subordinea CJ Neamţ Arsene a prezentat verbal un draft de repartizare pe algoritm politic în care nu era menţionat şi PMP, ci doar PSD, ALDE şi PNL…
Apoi a venit momentul propunerilor unde şi vicepreşedintele CJ Neamţ Laurenţiu Dulamă a făcut propuneri. Pentru o şcoală l-a propus pe consilierul judeţean Cristian Ungurianu, pentru o altă şcoală pe un alt membru PMP (din afara CJ) apoi, la a treia şcoală, iar Ungurianu.
„Păi l-aţi mai propus pe Ungurianu o dată?”, a spus Arsene iar Dulamă a replicat stârnind hohote: “Da, dar aici suntem numai doi…”. “Dar puteţi propune şi din afara CJ”, a răspuns Arsene, „nu mai aveţi membri de-l propuneţi numai pe Ungurianu?”. A urmat un nou set de zâmbete şi hohote de râs iar cineva din sală a completat „Le-a plecat şi Bichineţ…”

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Săgeţi de la Arsene la Dulamă! „Nu mai aveţi membri în PMP de-l propuneţi numai pe Ungurianu?”

  1. in mintea lui dulama si la cat s-a ocupat de pmp are un singur nume.a uitat sa-l sune pe tanarul carabat sa-i mai dea si alte nume.si cand ma gandesc ca basescu nu vrea alt sef la neamt decat dulama ma umfla si pe mine rasul.

Lasă un răspuns