SADO-MASO! Andronache a legalizat votul care l-a executat!

Consilierul Florin Andronache a fost executat ieri, prin votul consilierilor judeţeni, din funcţia de membru AGA la Compania Apaserv. Ce este interesant este că persoana care certificat respectivul vot, dându-i un prim gir de legalitate este chiar… victima respectivului vot.

andronache

În fotografia de mai sus se vede cum Florin Andronache dă cu ştampila. El aplica pe buletinele de vot care urmau să ajungă la consilierii judeţeni ştampila de control. Aplicarea respectivei ştampile este garanţia că buletinele de vot care sunt extrase apoi din urnă sunt corecte, nu au fost aduse de cineva sau nu a fost vot multiplu.

Andronache face parte din Comisia de Validare din CJ şi din această calitate a fost ieri cel care a aplicat ştampila de vot pe buletinele de vot golosite la mai multe runde de exprimare a votului secret. Inclusiv pe setul folosit pentru punerea în practică a amendamentului PSD, citit de vicepreşedintele Dan Manoliu, prin care s-a cerut revocarea lui Andronache din AGA Apaserv. Majoritatea aleşilor judeţeni au votat în favoarea respectivei propuneri, deci pentru excluderea lui Andronache din AGA.

D.V,

cop andro

Comentarii Facebook

One thought on “SADO-MASO! Andronache a legalizat votul care l-a executat!

Lasă un răspuns