Sacoșe cu euro și lei ridicate de la medicii acuzați că vindeau certificate de vaccinare!


Imagini incredibile, cu bani care burdușeau sacoșe sau portmoneuri mari au fost postate azi în comunicatul în care DGA anunța perchezițiile realizate (cu procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț) la medici din județul Neamț acuzați că facilitau obținerea de certificate false de vaccinare.

Numai în prima imagine de mai sus pare a fi o sumă mai mare de 100.000 lei. După cum se observă, banii respectivi au fost găsiți într-o sacoșă de plastic.

Și în următoarele imagini (cele 4 de mai sus) pot fi văzute alte sume importante, de ordinul zecilor de mii, în lei și în euro.

Conform informațiilor publicate de Mesagerul de Neamț vizate de percheziții și de ancheta penală sunt mai mulți medici din Neamț. Ar fi vorba de două doctorițe de familie din rural (dr. Cristina Macovei – Tașca și dr. Adina Alungulesei – Țibucani) dar și de o doctoriță din Piatra-Neamț (dr. Olga Harja) care ar fi lucrat la centrul drive-thru din Piatra-Neamț.

Sursele Vestea spun că în afară de aceste doctotorițe și de asistente care au lucrat la aceste centre, nu este exclus ca ancheta să fie una mult mai mare, să vizeze și alte centre de vaccinare sau cabinete de medici de familie din Neamț. La acest capitol de „ipoteze” se face vorbire și despre Centrul de vaccinare de la Liceul Economic dar și de alte cabinete de medici de familie despre care circulă numeroase legende în spațiul public. Inclusiv legate de „vaccinarea” unor cetățeni români… aflați în străinătate în ziua vaccinării.

Vom vedea. Vom reveni.

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.