S-a visat demenţială la pian: „Să-i rup pe toţi…”

Visul – sau povara dorinţei din copilărie – este, pentru una din actriţele TT, ceva aparte. S-a visat o pianistă genială, dar „sub acoperire”, adică neştiută de ceilalţi cu acest talent. Şi-şi imagina momentul în care, în faţa cunoscuţilor, ar fi mimat câteva acorduri timide ca apoi să se dezlânţuie, „să-i rup pe toţi cu genialitatea mea”.

Acesta e secretul de „copil visător” al Corinei Grigoraş, actriţa TT care vineri seara joacă în piesa VISĂTORUL (montată de Ada Milea), în rolul Kate.

Corina Grigoraş nu a ajuns pianistă dar „cântă” în „filarmonica” TT, scaunul din faţa pianului fiind înlocuit cu succes de scândura scenei.

Visătorul este o piesă şi despre ideea de a-ţi urma visul. Aşa cum a făcut şi Corina Grigoraş care, în această piesă, alături de colegii ei cântă şi la instrumente clasice dar şi neconveţionale (inclusiv la… oale sau alte obiecte casnice). Şi pentru Corina – ca şi pentru personajul principal al acestei piese, Peter, care vede lumea altfel decât cu ochii canoanelor cotidiene – a fost important să-şi urmeze un vis chiar dacă pianul e altfel decât îl ştiu toţi ceilalţi…

Ada Milea a montat pe scena TT un spectacol – concert pe textul “VISĂTORUL” după Ian McEwan, care va avea premiera pe 27 și 28 octombrie.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Emanuel Becheru, Corina Grigoraș, Nora Covali, Rareș Pîrlog, Gina Gulai, Maria Hibovski, Cătălina Ieșanu, Cătălina Bălălău, Andrei Merchea- Zapotoţki, Dragoș Ionescu, Valentin Florea.

Astfel de cover-uri precum cel de mai sus fac parte dintr-o inedită campanie de promovare a spectacolului, realizată de TT pe internet.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns