S-a urcat beat la volan și a boțit trei mașini


Un pietrean de 38 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce, băut fiind, a reușit să avarieze trei mașini. Evenimentul a avut ieri seară, la intersecția Bulevardului Decebal cu strada Independenței. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Neamț, bărbatul conducea o autoutilitară, iar la un moment dat, ajuns în sensul giratoriu, a virat dreapta, fără să observe că pe banda de lângă el era o altă mașină, condusă de o șoferiță. A izbit autoturismul femeii, după care a ricoșat într-o altă mașină parcată.
În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat valoarea de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Neamţ, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice a unui autovehicul pe drumurile publice.
Cel mai sigur, șoferul vinovat va suporta din propriul buzunar cheltuielile de reparație a mașinilor pe care le-a avariat, pentru că societățile asiguratoare nu despăgubesc daune apărute în urma evenimentelor rutiere ce au loc pe fondul consumului de alcool.

Alex SÎRBU

One thought on “S-a urcat beat la volan și a boțit trei mașini

Lasă un răspuns