S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA PE CARE A FURAT-O DE LA SPĂLĂTORIA UNDE LUCRA CA SĂ FACĂ O PLIMBARE. Şi beat, şi fără permis…

masina

În ziua de 17.02.2015, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Dumbrava Roşie, fiind în executarea serviciului pe strada Dudului din localitate au observat un autoturism marca VW răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 18 ani, din Gura Vitioarei, jud. Prahova , care a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, declarând că nu a suferit traumatisme. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânărul a condus autoturismul pe drumul public, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, avariind gardul împrejmuitor al unei curţi din apropiere. Totodată polițiștii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere, se afla sub influența alcoolului și în calitate de angajat al unei spălătorii auto a sustras autoturismul marca VW pentru a se deplasa pe raza localității în scop personal.

În cauză, tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului şi distrugere.

 

Sursa: Politia Neamţ

 

Lasă un răspuns