S.O.S. umanitar! Viaţa ei depinde de donare de sânge!

O pacientă internată în Secţia Oncologie a Spitalului Judeţean Neamţ are nevoie urgentă de sânge O1 pozitiv. Cum stocurile de sânge sunt mereu la limită, fiica acesteia şi cunoscuţii fac apel la cei care au respective grupă de sânge şi care ar avea bunăvoinţa să participle la salvarea unei vieţi.

<<Dragii mei am și eu o rugăminte la voi cei ce puteți să mă ajutați ,mama mea este bolnavă de cancer la plămâni și este internată la Spitalul Județean Piatra Neamț secția Oncologie are nevoie de sânge Grupa sanguină este 01 pozitiv vă rog cine are această grupă de sânge și poate să mă ajute să meargă să doneze. Vă mulțumesc din suflet>> – este apelul lansat de Marinela Aluion, fiica celei aflate pe patul de suferinţă.

Cei care se află în alte localităţi decât Piatra Neamţ şi doresc să dea o mână de ajutor o pot face chiar din judeţele respective. Trebuie doar să meargă la Centrul Judeţean de Transfuzii şi să menţioneze că donarea este pentru pacienta Ungureanu Elena – Spitalul Judeţean Neamţ, Secţia Oncologie.

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns