S-au crezut la Formula 1! 21 de permise reţinute pentru super-viteză!

În acest week-end, polițiștii rutieri au fost prezenți în trafic cu autospecialele de poliție, constatând 200 de situații de încălcarea a normelor privind regimul legal de viteză. Cele mai multe astfel de abateri, în număr de 78, au fost de depășirea cu 21-30km/h a vitezei maxime admise pe tronsonul respectiv de drum, urmată de 61 de abateri privind depășirea cu 31-40 km/h a vitezei maxime admise. Polițiștii rutieri au reținut 21 de permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 50km/h a vitezei maxime admise, informează IPJ Neamt.
Conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.
„Reamintim faptul că acțiunile desfășurate în perioada 18-24.09.2017, pe linie rutieră, au vizat principalele cauze generatoare de accidente de circulație înregistrate la nivelul județului Neamț, prima cauză rămânând viteza excesivă/neadaptată, iar cea de-a doua abaterile bicicliștilor.
În primele șase luni ale anului 2017, din totalul de 128 de accidente grave, viteza excesivă sau neadaptată a generat 23 de accidente soldate cu 4 persoane decedate și 23 rănite grav, iar pe fondul abaterilor săvârșite de bicicliști s-au înregistrat 16 accidente soldate cu 2 persoane decedate și 14 rănite grav”, precizeaza IPJ Neamt.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “S-au crezut la Formula 1! 21 de permise reţinute pentru super-viteză!

  1. In traducere, baietii stau la „furat” dupa pasarela dela Savinesti unde au pus restrictie de 50 km/h pe drum de patru benzi fara nicio casa pe margine.Bineinteles, se fac ca nu vad carutele care sunt mult mai periculoase decat biciclistii…

Lasă un răspuns