S-a stins din viață doctorul Cristian Petrovici

Medicul pediatru Cristian Petrovici s-a stins din viață aseară, la scurt timp după ce a fost externat din spital. Suferind de o boală dificilă, doctorul Petrovici și-a trăit cu demnitate ultimele clipe, cerând singur externarea, așa cum a trăit o viață întreagă în care a pus mai mult preț pe suferințele pacienților sau pe rezolvarea problemelor colegilor.

A fost cel mai apreciat și cunoscut pediatru din Piatra neamț, din județ, din zonă, de zeci de ani de zile dar și un manager medical și un om implicat în viața comunității. A fost manager la Spitalul Județean Neamț, director la Spitalul Roznov dar și consilier județean din partea unui partid de dreapta.

A profesat și la cabinetul său privat, fiind căutat de mulți, foarte mulți părinți care apreciau și profesionalismul său dar și modul aparte în care reușea să se apropie de micii pacienți.

Avea 69 de ani.

D.V.

2 thoughts on “S-a stins din viață doctorul Cristian Petrovici

  1. Un medic extraordinar.
    Pacat,am mai pierdut un om de mare valoare.

    Ramanem cu impostorii si lichelele care au pus mana pe judetul Neamt/tara dupa care nu lasa nimic in urma lor decat hotii si paragina, ”performeri”la delapidarea banului public cu salarii aberante,licitatii trucate,pensii militare/speciale,smenuri si incompetenta crasa.

    De aceste lichele parazite se vede treaba ca nu scapam nici pe cale naturala,singura speranta reala a noastra in lipsa institutiilor esuate si corupte PARCHET/MAI/DIICOT/DGA/TRIBUNALE care protejeaza acesti hoti in schimbul unor spagi sub forma unor salarii aberante,pensii speciale la 40 de ani si privilegii cu nemiluita.

    ROMANICA statul esuat mafioto securisto interlop condus de impostori si lichele.

  2. Un mare om și cel mai bun profesionist. Mă bucur că am avut onoarea să l cunosc. Mi a tratat fetițele când erau mici și mereu avea o vorba bună și un zambet. Drum lin către îngeri!

Comments are closed.