S-a dus peste frate-su, încâlcând ordinul de protecție! A fost arestat…

La data de 17 februarie a.c., bărbatul de 48 de ani, din Botești, a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

În fapt, la data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat de 60 de ani, din Botești, cu privire la faptul că fratele său a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 48 de ani, care poseda ordin de protecție și se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, s-ar fi deplasat la locuința sa unde, pe fondul consumului de alcool, i-ar fi adresat amenințări fratelui său și ar fi distrus două geamuri.

Bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Roman, care a dispus evacuarea acestuia din locuinţa comună, precum şi obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 100 de metri faţă de fratele său și locuinţa comună.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, distrugere.

IPJ

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns