S-a aruncat în fața trenului! Florin Pintilii (fost antrenor la Bradul Borca) a pus capăt meciului cu viața…


O sinucidere terifiantă a avut loc joi la Iași, un bărbat aruncându-se în fața trenului Pașcani-Iași, în zona Nicolina. Dacă pentru pentru presa ieșeană, după identificare, e vorba de „Florin Pintilii”, pentru nemțeni, mai ales pentru cei apropiați de fenomenul sportiv, e vorba de unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din Liga a 4-a.
Pintilii a antrenat timp de 3 sezoane echipa Bradul Borca, și de numele său fiind legată una din cele mai prolifice perioade ale formației care îl are ca prețedinte pe Ciprian Jigane.

Detalii despre gestul final

„Conform mecanicului de locomotiva, barbatul a stat ascuns in iarba si cu 30 metri inainte sa vina trenul s-a pus pe sine. Cand echipele medicale au ajuns la fata locului, victima prezenta leziuni incompatibile cu viata, avand trupul sfartecat de rotile trenului. La fata locului s-au deplasat polititistii din cadrul Transporturi Feroviare Iasi. Acestia vor stabili identitatea persoanei si circumstantele in care s-a produs nefericitul incident”, informa presa din Iași, înainte de identificarea victimei.

Pe net curg mesaje în care cel care l-au cunoscut își exprimă regretul pentru acestă tragedie.

Aflat aproape în stare de șoc, Ciprian Jigane (președintele echipei din Borca), cel care a împărțit aceeași pâine a fotbalului crunt dar atât de adevărat din Liga a 4-a, a transmis și el…

O scurtă incursiune pe net arată și de când și de unde e fotografia de mai sus:

Deci de acum nici 3 ani, din perioada în care Borca făcea legea la „Județ”, învingând echipa din Tg Neamț la ea acasă…
Ca un ultim omagiu de la Borca pentru un suflet atât de zbuciumat (de a recurs la așa gest), coperta acestei știri va fi ilustrată cu o imagine cu echipa în chipament alb-verde pentru care, timp de 3 ani, Pintilii a făcut naveta Iași-Neamț.

Daniel VINCA

Lasă un răspuns