Ruşine, Massone! Demisia antrenorului, încă o dovadă a minciunilor investitorului-pârât!

12140638_1047320465287426_2973913119284362660_nUltimul meci jucat de FC Ceahlăul şi pierdut acasă nu a adus o surpriză prin rezultat ci prin gestul antrenorului Costel Ilie care şi-a dat demisia.

Gestul lui Costel Ilie este încă o palmă pe obrazul gros al aşa-zisului investitor italian, Angelo Massone care a „reuşit” performanţă după performanţă: în mandatul său echipa a retrogradat în liga secundă, clubul a ajuns în insolvenţă şi acum planează şi pericolul retragerii din campionat, cu jucători şi angajaţi neplătiţi cu lunile, cu fotbalişti care intră în teren hrăniţi cu un sandviş.

La venirea sa la club, Massone promitea lapte şi miere, nu doar salvarea de la retrogradare ci chiar flutura vise de cupe europene.

Iar cei care încearcă să-l apere pe italianul cunoscut pentru ţepele sale încercând să arunce vina pe „trista moştenire” ar trebui să-şi aducă aminte că preluarea clubului a fost amânată cu vreo lună tocmai pentru ca „grande investitore Massone” să facă pasul după ce comandase un audit. Deci a ştiut ce preia…

Actuala demisie a antrenorului Costel Ilie arată încă o dată şi calităţile şi caracterul italianului Massone.

D.V. / sursa foto: Gelu CRACANA

cop massone

Lasă un răspuns