Ruptură pe față în PNL Neamț. Organizaţiile Piatra şi Roman nu servesc alegerile de la Liga Aleşilor Locali

Update: de la Roman este prezent, totusi, consilierul local Iacob Gratian. Nu se pune, cum se spune. Acesta e un fel de disident in cadrul unei organizatii care isi etaleaza disidenta, deci, practic, exceptia care confirma regula…

PNL Neamt este rupt, clar, in acest moment iar cei care il vor plecat din fruntea organizatiei judetene pe Mugur Cozmanciuc nici nu se mai feresc, ca pana acum, sa arate prapastia interna.

In acest moment are loc sedinta de alegeri la Liga Alesilor Locali PNL Neamt. Organizatiile Piatra Neamt si Roman boicoteaza evenimentul.

Se intampla exact ca la alegerile TNL, pe fond. Cu diferenta ca la TNL au fost delegatii de la Piatra si Roman dar au iesit din sala spunand ca alegerea e nestatutara iar apoi TNL Piatra Neamt a si facut contestatie la centru.

Sedinta de azi arata ca Mugur Cozmanciuc controleaza partidul la nivel de judet. Nu si la municipii unde cartile sunt facute de parlamentarii Eugen Tapu si Laurentiu Leoreanu prin oamenii lor.

Daca la in ce priveste Romanul nu e surpriza, primarul Micu fiind creatia lui Leoreanu, este interesanta situatia de la PNL Piatra Neamt. Cand a venit Dragos Chitic in PNL, Cozmanciuc a fost principalul sustinator in timp ce „Tapu si baietii” au fost impotriva si net-ul s-a umplut brusc cu mesaje „Chitic, complicele lui Pinalti”.

D.V.

Lasă un răspuns