Rupere de nori peste județ! FOTO – VIDEO


Ploaia torențială însoțită de rafale puternice de vânt care s-a abătut peste orașul Piatra Neamț și localitățile învecinate a făcut prăpăd. În doar câteva minute, pârâul Potocina din cartierul Ciritei a ieșit din matcă, iar un copac de pe strada Ion Ionescu din același cartier a fost doborât la pământ.
Subsolul căminului de bătrâni și cel al magazinului Profi din Dărmănești au fost inundate. Militarii ISU acționează în zonele afectate, iar prefectul Vasile Panaite este la fața locului, informează Gabi Apetrei, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamț.
Nici șoferii nu au avut viață mai ușoară, din cauza vizibilității destul de scăzute și a nivelului ridicat al apei, care, în unele zone măsura lejer câțiva centimetri. Un conducător auto pe care potopul l-a prins în trafic în cartierul Dărmănești a postat pe contul său de Facebook imagini video în care furtuna era la apogeu.

La Girov, șoseaua națională ce face legătura între Piatra Neamț și Roman a fost acoperită de apă, iar circulația s-a desfășurat cu dificultate, așa cum se poate vedea din fotografiile trimise de un cititor Vestea prins în trafic la momentul respectiv.

Nici în celelalte localități n-a fost mai bine, din informațiile noastre mai mulți copaci fiind doborâți de rafalele de vânt care au smuls până și firmele luminoase ale unor agenți economici

Alex SÎRBU / Sursă Foto – Cititor Vestea; Video – Facebook

Lasă un răspuns