„Rugați-vă pentru Clopoțel!”

Ioan Clopoțel – cel mai cunoscut artist și pedagog fotograf din istoria contemporană a orașului Piatra Neamț – trece prin clipe grele, sănătatea fiindu-i pusă la grea încercare.

Un mesaj difuzat de familie prin intermediul prietenilor roagă pe toți cei care l-au cunoscut – ca fotograf, ca om, ca prieten sau cetățean – să se roage pentru sănătatea lui.

„Știm că puterea gândului și unirea sentimentelor în rugăciune este o energie care poate urni și munții din loc. Dacă numele Clopoțel Ioan vă spune ceva, dacă aveți cel puțin o fotografie făcută de el la vreo nuntă, la vreun botez, o petrecere oarecare, pe o bancă in parc sau în banca de la școală, dacă ați citit vreun articol semnat de el și v-ați regăsit în vocea protestatarului care are o atitudine civică și nu poate închide ochii la nedreptățile sociale, dacă v-ați bucurat de compania lui la o cafea, dacă ați avut parte de câteva sfaturi sau lecții de fotografie, atunci rugați-vă pentru sănătatea lui.
Familia Clopoțel”.

Dacă de-a lungul timpului publicația Vestea a fost apreciată și pentru fotografii sau albume foto speciale, din categoriile „portret” sau „eveniment”, acest lucru s-a datorat și Maestrului Clopoțel.

Doamne ajută ca în curând să dăm VESTEA cea bună despre unul din prietenii dragi ai publicației noastre!

Daniel VINCA

legendă foto – Ioan Clopoțel
(Una din primele fotografii realizate de autorul acestui articol cu un DSLR. Fotografia a fost apoi publicată în cadrul articolului <Din învățăturile lui Clopoțel pentru fotografii începători: „Fotografia înseamnă studiu. Citiți și studiați”>)

…………………………………………………