Roznoveancă de 18 ani, băută și fără permis de conducere! S-a izbit cu mașina într-un stâlp


O roznoveancă de 18 ani s-a urcat aseară băută la volan iar la Zănești s-a izbit într-un stâlp de electricitate, precizează un comunicat de presă al IPJ Neamț. Accidentul a avut loc aseară, cu 10 minute înainte de ora 22.00, iar în urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânăra nu are nici permis de conducere.
Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit carosabilul intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de pe partea dreapta a sensului său de mers. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului în proporție de 60%, rănirea ușoară a conducătoarei auto si a pasagerului din dreapta față. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de până în 0,40,mg/l alcool pur în aerul expirat, iar polițiștii au stabilit că aceasta nu poseda permis de conducere”, a declarat responsabilul de relații publice al Poliției Neamț.
Pe numele tinerei a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns