Roznov: Urmărire și focuri de armă pentru prinderea unui șofer băut!


Un tânăr de 27 de ani din Roznov a fost oprit azi-noapte cu focuri de armă de oamenii legii, informează un comunicat de presă al IPJ Neamț. Bărbatul a fost depistat în jurul orei 02.00, pe strada Calea Tazlăului, în timp ce circula la volanul unui autoturism înmatriculat în Spania. Surse neoficiale spun că ar fi vorba despre Georgian Irimia, căruia polițiștii de la Ordine publică i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă acesta a ignorat semnalul și și-a continuat drumul spre Piatra Șoimului.
Echipajul de poliție a plecat în urmărirea lui și a reușit să îl oprească la 3 kilometri distanță, numai după ce unul dintre agenți a tras două focuri de avertisment în aer. Bărbatul a abandonat mașina și a luat-o la fugă, dar a fost imobilizat în cele din urmă. Cu prilejul verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că tânărul a încălcat una din obligațiile incluse în măsura controlului judiciar, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Întrucât acesta mirosea a alcool, i s-a solicitat să sufle în etilotest, dar tânărul a refuzat. În cele din urmă, a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, pentru recoltarea probelor biologice. Și aici a refuzat să se supună verificărilor.
Polițiștii au dispus reținerea șoferului pentru 24 de ore, astăzi el urmând să fie dus în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns