Roznov: Luați de mascați direct din trafic


Un bărbat de 42 de ani și un adolescent de 16 ani au fost reținuți ieri de polițiști și mascați, după ce au fost prinși în trafic, la Roznov. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, cei doi, alături de alți indivizi, au fost protagoniștii unui scandal petrecut într-un club din oraș, sâmbăta trecută.
„În noaptea de 25 spre 26 martie, un grup de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani au provocat un scandal într-un club din orașul Roznov. După ce au fost dați afară de personalul care asigura paza localului, au revenit ulterior însoțiți de un bărbat de 42 de ani și l-au agresat pe administratorul clubului”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, responsabilul de presă al Poliției Neamț. În urma verificărilor efectuate oamenii legii au mai stabilit și că că după alercație, un tânăr de 16 ani s-a urcat la volan, deși nu avea permis.
Bărbatul de 42 de ani și tânărul de 16 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe. Astăzi, ei urmează să fie duși în fața instanței de judecată cu propunerea luării unei măsuri preventive. În același dosar este cercetat și patronul localului, un bărbat de 43 de ani, pentru faptul că în timpul scandalului nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns tot cu violență.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns