“Roz-Bombonica la şedinţă!”

soroceanu

Culoarea Păpuşii Barbie rămâne una de forţă pentru cea mai importantă instituţie administrativă din judeţ. La şedinţa de vineri – una calmă în general, chiar “somnifer”, cu excepţia unui singur punct de pe ordinea de zi – pata de culoare a fost, iarăşi, look-ul secretarului judeţului, Daniela Soroceanu.

Dacă sacoul verde cu desene geometrice amintea de primăvara ce va să vină, coafura (tot “bob dezordonat”, evident) era în culoarea celor care câştigă un ban bun din patentarea Păpuşii Barbie. Adică ROZ! Roz-bombon!

Cârcotaşe cum sunt, jurnalistele prezente au început să zâmbească cu subînţeles când şi-a făcut apariţia coafura cu pricina. “A venit Roz-Bombonica la şedinţă”, a scăpat una dintre ziariste, amintind astfel şi de şedinţa în care culoarea roz a definit vestimentaţia secretarei judeţului.


646x404Culoarea roz este tot mai mult asociată în lumea fashion cu Păpuşa Barbie. Ba, de ani buni, culoarea roz este una considerată ca fiind specifică fetiţelor sau adolescentelor. Păpuşa Barbie e blondă şi costumată în roz (total sau parţial). Dar au fost şi ediţii ale celebrei păpuşi în care părul blond a primit nuanţe de roz.
Un prim pas pe care îl fac chiar şi adolescentele care îşi conturează personalitatea este chiar renunţarea la roz. “Nu mai sunt fetiţă”, e replică deja standard a adolescentelor care nu mai acceptă haine roz tocmai pentru a impune tratarea lor ca persoane mai mature.

M. Ondena

rozzz

Comentarii Facebook

3 thoughts on ““Roz-Bombonica la şedinţă!”

  1. Sper ca poza cu doamna Soroceanu este vreun trucaj ca nu pot sa cred ca o doamna care se respecta si lucreaza in administratie apare cu asemenea tinuta si look la o sedinta.

  2. Mesajul subliminal al culorii roz este…..Roade-v-ar invidia pa toti ! Rozi ba ! Rozi fa ! Ce anume, stie toti bacalaureatii ! Care nu stie, d-aia n-o absolvit liceul.

  3. Daniele, dar ce faci frate, de ce nu ne-ai dat si o poza cu ea in picioare, sa ne bucuram de intreaga imagine de clovn. Daca nu puteai landscape ne multumeam si cu o poza patrata…

Lasă un răspuns