Rotary Club Camena, pledoarie pentru iubirea de animale

Duminica 26.09.2021 in incinta Strandului Municipal Piatra Neamt a avut loc evenimentul intitulat in mod sugestiv ,,Expozitie canină – Câinele meu – curaj, iubire, devotament”, eveniment ce se afla la prima editie.

Evenimentul a fost organizat de Rotary Club Camena Piatra Neamt, in parteneriat cu Municipiul Piatra Neamt si Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamt.

A fost o manifestare care a stat sub semnul prieteniei, al respectului fata de semeni si fata de cătei, acesti minunati prieteni ce infrumuteseaza viata multura dintre noi.

Pentru cei ce nu sunt familiarizati cu miscarea Rotary, se impun a fi făcute cateva precizari. Rotary este o organizatie internationala ce sta sub semnul voluntariatului, respectiv serveste mai presus de interesul membrilor acesteia. Rotary Club Camena Piatra Neamt face parte din aceasta organizatie, fiind o asociatie nonprofit, de drept privat, legal constituita potrivit prevederilor in vigoare. Membrii acestui club se ghideaza, in luare hotararilor asupra proiectelor de voluntariat, dupa testul celor patru intrebari, ce constituie temei al miscarii rotariene, respectiv: ,,Este adevărat? Este cinstit pentru oricine este implicat? Va întari si stimula atât prietenia cât si bunavointa? Va servi în beneficiul tuturor celor implicati? „.

Ghidati fiind de raspunsurile la aceste intrebari s-a nascut acest proiect, nou in municipiul Piatra Neamt, fondurile obtinute fiind folosite pentru sustinerea proiectelor de voluntariat aflate in derulare in cadrul  Clubului Rotary Camena Piatra Neamt.

Evenimentul s-a dovedit un succes, prin participarea unui numar considerabil de catei cat si de spectatori. Expozitia canina a avut si sprijinul a numerosi sponsori…

Apreciem ca sunt bine venite pentru municipiul Piatra Neamt astfel de evenimente care aduc oameni impreuna sub semnul prieteniei si al voluntariatului.

Rotary Club Camena Piatra Neamt!

 

 

Lasă un răspuns