Romel, după Chitic, şi pe centură! În poză cu asfaltarea!

„Nicio masă fără peşte”, era un îndemn comunist din anii 80, care le explica românilor cât de sănătos e să bage în ei tone de peşte oceanic! Parafrazând celebrul slogan, Primăria condusă de Dragoş Chitic transmite, prin Serviciul de comunicare, mesajul „Nicio vizită în teren a primarului fără poză cu consilierul Romel Bîrjoveanu.

Lipit de sacoul lui Chitic mai ceva decât marca de scrisoare (sau şliţul de fustă), Romel Bîrjoveanu pare că are Serviciul de Comunicare al Primăriei în subordinea lui, din moment ce cetăţenii sunt binecuvântaţi cu imagini cu acesta de la inspecţii în şcoli, de la asfaltări, de la „morcovi”, „zebre cocoşate”, de la orice şi de la te miri ce…

Gurile rele zic de un fotograf/ă de la Curte care are grijă ca vajninicul consilier local să fie lipit cu poze corespunzătoare de parcă ar fi cel puţin primar, dacă nu chiar prefect sau ministru…

La începutul acestui articol aveţi una din pozele care însoţesc comunicatul de mai jos transmis de Serviciul de Comunicare (care pare a fi) subordonat consilierului local:

<<În programul de asfaltare din acest an un număr însemnat de străzi a fost inclus pentru reparații capitale. Săptămâna aceasta au început lucrările de reparație a străzii Dimitrie Leonida( Centura orașului).

Reparațiile se realizează pe tronsoane,  iar în zonele aglomerate se va lucra noaptea pentru a evita  blocarea traficului.

,,Pentru acest an am propus un program amplu de reparații de întreținere și asfaltare a străzilor din oraș, în scopul asigurării unui confort sporit șoferilor. Suntem pe final cu lucrările  planificate în acest an și consider că centura orașului este una dintre cele mai importante artere de circulație. Asfaltarea străzilor va fi o prioritate și în perioada următoare astfel încât condițiile de trafic să corespundă așteptărilor șoferilor” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Lucrarea demarată în această săptămână cuprinde tronsonul de drum situat între pasajul rutier de la 1 Mai și gară. Se va turna asfalt pe o suprafață de 8000 mp  acoperind astfel toate zonele în care drumul necesită reparații>>.

 

D.V.

One thought on “Romel, după Chitic, şi pe centură! În poză cu asfaltarea!

 1. Cine a facut receptia la lucrarile care au distrus centura acum 7-8 ani?

  Cine Chitic?Ait ne intereseaza…..Cine?

  De ce Pietrenii au circulat 10 ani pe nenorocirea aia de centura si nimeni nu a fost inculpat?

  De ce acceasta centura este reparata pe banii nemtenilor si nu a celor care au semnat de receptie?

  De ce Chitic?

  De ce parazitilor corupti de la Parchet/DNA/IPJ care sunteti platiti tot din banii nostri?

  Nu este asta deturnare de fonduri?

Lasă un răspuns