Romel Bîrjoveanu, DEMIS de la Cabinetul Senatorului Țapu!


Consilierul local Romel Bîrjoveanu a fost demis din jobul de consilier la Cabinetul Senatorului Eugen Țapu, informația fiind confirmată, în urmă cu câteva momente, chiar de parlamentarul respectiv.

„Da, este adevărat, Romel Bârjoveanu nu mai lucrează la cabinetul meu parlamentar. A fost demis de pe data de 15 mai, voi vedea luni care e formula juridică exactă. Dar e clar, e vorba de o demitere, adică e vorba de decizia mea!”, a precizat senatorul Eugen Țapu, în urmă cu câteva minute, pentru Vestea.net.

Motivul invocat de senator este, succint că: „A devenit tot mai evident pentru mine că avem viziuni diferite față de muncă, de activitate, de comunicare. Nu vreau să spun acum mai multe…”.

Sursele Vestea apropiate de PNL spun că senatorul Țapu l-ar fi avertizat de ceva timp pe Bîrjoveanu „să-și bage mințile în cap”, să respecte ideea de echipă și pe colegi și că respectivul una ar fi zis prin față și alta făcea prin spate.

Reamintim că, de-a lungul timpului, Vestea a tot atras atenția că respectivul consilier liberal s-a cocoțat pe o funcție publică pe o listă de partid dar este un „derbedeu politic” care este preocupat doar de interesele personale pentru care nu ezită nici să-și lovească pe la spate colegii de partid.

Vom reveni.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns