Romașcanii, interzis la apă pe timpul nopții! Sinecuriștii din CA își iau peșcheșul lunar liniștiți…

Romașcanii sunt „binecuvântați” din nou de Apaserv (firma CJ Neamț 92 % din acțiuni, furnizor monopol de apă în Neamț) cu o nouă perioadă de post negru la robinete, pe perioada nopții. Mai exact, interdicția va fi valabilă de la ora 23 la ora 5 dimineața, în perioada 11-19.01.2022.

„Având în vedere neacumularea apei în rezervorul din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Roman, în vederea refacerii rezervelor de apă, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând

și posibilitatea întreruperii temporare a furnizarii serviciului de
alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman în intervalul orar
23.00-05.00 începând cu data de 11.01.2022 până la data de 19.01.2022″ – așa îi anunță Apaserv pe romașcani.

În tot acest timp în care Apaserv funizează niște servicii tip „bătaie de joc”, onor conducerea dar și cei 7 (șapte!) membri ai Consiliului de Administrație își iau liniștiți lefurile, respectiv indemnizațiile.

Poza de mai jos este cu …

… Iuliana Năstase-Onu,

unul din cei 7 membri CA. Doamna respectivă este un simbol a ceea ce înseamnă „postacul sinecurist”. A apărut public mufată de PSD în 2016, drept candidat proaspăt înscris în partid la acel moment. Ba jonglând cu un ONG și dându-se reprezentantă a societății civile (?), ba în poze de campanie cu geci roșii, Iuliana Năstase Onu poate fi premiată pentru talentul în care, în ultimii ani, la un mod consecvent, a fost foarte conectată la banul public.
Iar sinecura ei de membru în CA-ul Apaserv este una elocventă: pentru o ședință de o oră (uneori de 30 de minute sau nici atât) primește o indemnizație netă de 2.000 lei. Ca toți ceilalți membri CA, ca să nu fie vorbe…
Ce face această doamnă de acești bani? Nimic. Doar votează, ca un membru al mașinii de vot, propunerile făcute de director. Și de aceea, considerând probabil că trebuie să mai facă ceva pentru acești bani nemeritați și nemunciti, stimabila PSD-istă este foarte activă pe facebook, drept postac roșu.
Analiză tehnică a inginerului care a fost odată este total atrofiată, mesajele ei fiind în consonanță cu manifestările aplaudacului de partid: tot ce face PSD-ul și sfinții care conduc partidul este OK, tot ce fac adversarii trebuie criticat și tăvălit.

Așa s-a și remarcat în ultimii ani pe facebook, inclusiv când e vorba de avariile sau întreruperile Apaserv. Distinsa PSD-istă a fost foarte guralivă în a arunca vina spre liberali uitând că acționarul majoritar (cu 92 la sută) este CJ și că majoritatea directorilor firmei sunt numiți, de ani buni, din pixul președintelui CJ Neamț (care e șeful ei de partid).

Daniel VINCA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.