Românul consilier în Italia: Ponta va abandona guvernarea în luna mai…

11119817_956809441019066_965439552_n

Adrian Chifu, nemţeanul care este consilier local în oraşul italian Verbania crede că premierul Victor Pont va abandona guvernarea în luna mai pentru ca la alegerile din 2016 decontul Puterii să cadă în sercina PNL. De asemenea, Chifu consideră că nici PNL nu are o strategie coerentă şi că “sacrificiul romanilor din 16 noiembrie 2014 se pare ca fost inutil”.

Declaraţia integrală a lui Adrian Chifu: “Premierul Victor Ponta a iesit din corzi . Ingenunchiat pe 16 noiembrie 2014, Victor Ponta a reusit sa-si revina dupa ce a fost numarat in ringul politic .Toti analistii si reprezentantii opozitiei au estimat ca premierul Ponta nu va apuca Pastele la Palatul Victoria. Cu totii s-au inselat . Nici marele PNL nu a avut capacitatea sa-l faca KO la timp. Lasat prea mult timp, premierul da dovada de revenire pe scena politica din Romania. De laudat sunt masurile premierului de a reducere TVA –ul la alimente si pe viitor reducerea TVA la 20 % . Recunosc faptul ca este o miscare inteligenta a premierului , iar urmatorul pas cred ca este : Victor Ponta va lasa guvernarea imediat, prin luna mai, va arunca cartoful fierbinte in bratele PNL, asigurandu-si astfel victoria in 2016 la alegerile locale si parlamentare.

PNL-ul nu va putea anula masurile luate inteligent de Victor Ponta . Aceasta mutare a premierului , PNL-ul nu a anticipat-o , din pacate . PNL a ratat o mare sansa. Sacrificiul romanilor din 16 noiembrie 2014 se pare ca fost inutil : lupte de strada la Torino, cozi uriase la sectiile de vot, gaze lacrimogene, etc. Vom vedea, daca am dreptate…” 

D.V.

Lasă un răspuns