Roman, Vestul Sălbatic! Cameramanul care a făcut filmarea şoc, RUPT ÎN BĂTAIE!

Robert Lungu (cameramanul care a realizat deja celebra filmare din seara de duminică, din sediul PNL Roman) a ajuns aseară la UPU al Spitalului Municipal Roman cu multuple traumatisme şi echimoze cauzate de o bătaie încasată în apropierea blocului în care locuieşte.

După ce ieşişe să plimbe câinele, Robert a intrat în vorbă cu doi vecini care erau la un pahar de vorbă şi apoi a mai apărut şi un alt tânăr (care lucrează la o terasă din Ştrand). Din ce le-a spus cameramanul colegilor săi, dintr-o dată a încasat o lovitură năprasnică, în zona feţei dar venită din lateral, apoi alţi pumni. Acesta s-ar fi ales cu buza spartă, ochiul umflat şi o posibilă fractură de piramidă nazală. Când a ajuns la spital, tricoul de pe el era plin de sânge.

Cei de la Roman TV nu fac în acest moment o legătură între filmarea din seara precedentă şi faptul că operatorului de imagine i-a fost spartă faţa, cum se spune în limbaj neacademic. Există o singură verigă în acest moment care poate face legătura, fie şi la nivel de coincidenţă: terasa la care lucrează cel de al treilea bărbat din grupul respectiv aparţine familiei fostului consilier Petrică Căpraru.

Cititi si:  “Trebuie executat. Este un porc şi un măgar!” Jurnalist incomod în vizorul aghiotantului unui deputat. VIDEO

Urmează ca Poliţia să facă cercetări şi să stabilească exact care a fost motivul pentru care cameramanul a fost luat la pumni. Reamintim că, în seara precedentă, cameramanul respectiv a fost cel care a filmat scena celebră cu dialogul din ex-consilierul Căpraru şi preşedintele PNL Roman, deputatul Laurenţiu Leoreanu, în care primul spunea că „trebuie executat” jurnalistul Cristian Galan (tot de la Roman TV) care ar fi „un măgar şi un prost”. Una din „vinovăţiile” lui Galan ar fi că a realizat ca moderator o emisiune de promovare electorală în care candidatul PSD pentru funcţia de primar (duminică au avut loc alegeri anticipate la Roman) a spus că are semnale de la cetăţeni că muzica dată tare la cortul de evenimente din Ştrand ar deranja pe cei care locuiesc în apropiere.

Cititi si:  “Trebuie executat. Este un porc şi un măgar!” Jurnalist incomod în vizorul aghiotantului unui deputat. VIDEO

Tot o coincidenţă ar fi că respectiva emisiune care a făcut referire la cortul care-i aparţine tot ex-consilierului Căpraru a fost fimată de cameramanul stâşcit în bătaie aseară.

Vom reveni.

D.V.

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Roman, Vestul Sălbatic! Cameramanul care a făcut filmarea şoc, RUPT ÎN BĂTAIE!

  1. LIBERALISM LEORENIAN ASA SE FACE LEGEA PE MOSIA VATAFULUI DE ROMAN SI A TREPADUSILOR DIN GASCA LUI – MULTA SANATATE ROBERT

  2. Domnul Capraru este acea persoana care parcheaza mereu masina pe locul persoanelor cu handicap pe strada care merge la piata, in spatele restaurantului sau?

  3. Pe 2 dintre tipii pe care l-au agresat pe Robert îi știu. Sunt niște indivizi ce consumă alcool în cantități mari pe domeniul public printre blocuri. Știu sigur că vor fi pedepsiți conform legilor.

  4. Eu recomand sa anchetati putin afacerile individului cu cort din strand cu muzica la maxim. Locuitorii din zona nu au plangeri facute la politie ? Nu se iau masuri ? Pana la ora actuala nu am vazut nici o scuza din partea lui, nu ca ar fi de ajuns..

Lasă un răspuns