Roman, singura primărie din judeţ, premiată la Gala Administraţie din România! Primăria pietreană, menţionată pentru bune practici…

Primăria din Roman este singura din acest care a fost premiată la Gala Administraţie.ro, eveniment anual organizat de Portalul de Administraţie cu sprijinul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Gala a avut loc în această seară, la Bucureşti şi este evenimentul care anual evidenţiază meritele unor instituţii sau lideri din administraţie în ceea ce priveşte bune practici în acest domeniu.

După cum se vede şi în fotografia de mai sus, primarul Lucian Micu a participat la gală şi a şi primit premiul respectiv motivat de performanţă edilitar-urbanistică, cu referire la reamenajarea Pietonalului. Prezenţa primarului Dragoş Chitic şi a viceprimarului Bogdan Gavrilescu este explicată prin faptul că au fost şi ei invitaţi la eveniment şi chiar dacă Primăria pietreană nu a primit vreun premiu, de această dată, ea a fost citată în discursul de prezentare, tot cu referire la bune practici în implementarea conceptului de smart-city.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns