Rocadă la șefia PMP: Gavrilescu la județ, Dulamă la Piatra Neamț!


Dacă în urmă cu câteva zile numirea unui nou președinte interimar la conducerea PMP Neamț în locul deputatului Corneliu Bichineț era la stadiul de informație pe surse, acest lucru a devenit o certitudine. Comitetul Executiv Național a decis în ședința ca la conducerea organizației județene să vină viceprimarul municipiului reședință de județ, Bogdan Gavrilescu, în timp ce șef la organizația municipală este vicele CJ, Laurențiu Dulamă.
Anterior venirii lui Bichineț la Neamț, Dulamă era șef la județ, iar Gavrilescu la municipiu. Astfel, acum cei doi revin pe fucții de conducere, doar că schimbă organizațiile între ei. „Numirea lui Bogdan Gavrilescu la conducerea PMP Neamț a venit în urma întâlnirii Comitetului Executiv Național care a avut loc pe 4 iulie, iar președintele Traian Băsescu a aprobat această decizie. Atât domnul Gavrilescu, cât și eu, vom ocupa aceste funcții în regim de interimat, până la alegerile din toamnă”, a spus Laurențiu Dulamă.

Din noua postură pe care o are, Gavrilescu a spus că la nivel județean este foarte mult de muncă, până la alegerile ce vor avea loc în toamnă în sânul partidului. „Se anunță o vară fierbinte pentru PMP Neamț, noi nu intrăm în vacanță. Avem foarte mult de lucru, pentru a definitiva componența organizațiilor comunale, orășenești și municipale. Sper ca ajutat de colegii mei, în care am foarte mare încredere, să reușim să obținem rezultate bune și să aducem lângă noi oameni care vor să se implice în viața localităților și a județului în care trăiesc”, a punctat președintele PMP Neamț. În acest context, el a pus accent și pe dorința de a crea o constantă în evoluția partidului la nivel județean.
Sper ca la conferița județeană din septembrie să avem o formulă care să pregătească direcția partidului pentru următorii ani și să nu ne mai lovim de surprize neplăcute, așa cum s-a întâmplat în unele zone, la alegerile locale”, a conchis Gavrilescu.
Oricum, în contextul viitoarelor alegeri pentru funcția de președinte „plin” al PMP Neamț, viceprimarul de Piatra Neamț nu-l va avea contracandidat pe Laurențiu Dulamă. Acesta din urmă a anunțat că nu va candida pentru șefia organizației județene, ci că vrea să rămână la municipiu. „Am fost desemnat să conduc PMP Piatra Neamț și aici vreau să rămân. Am spus-o și în întâlnirea Comitetului Executiv și rămân în continuare cu această decizie”, a opinat vicele CJ Neamț.
Declarațiile au fost făcute astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care au mai luat parte și consilierii locali Marius Ghineț și Cristian Sauciuc.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Rocadă la șefia PMP: Gavrilescu la județ, Dulamă la Piatra Neamț!

Lasă un răspuns