Robert Turcescu îl face ZOB pe Iulian Bulai: „Mintea lui mica de userist- progresist- neomarxist! Trebuie adoptat de o clinică!”

Deputatul de Neamţ Iulian Bulai este pur şi simplu desfiinţat nu doar de toată presa care punctează mesajul lui nefericit de Crăciun ci şi de colegi de Parlament, cgiar din actuala majoritate parlamentară. Astfel Robert Turcescu a postat de aseară pe facebook un mesaj în care spune că s-ar impune adopţia lui Bulai „de o clinică”, pentru „ajutor specializat”, deoarece „lumea cuvintelor si a simbolurilor e prea mare pentru mintea lui mica de userist- progresist- neomarxist”.

Mesajul integral al lui Turcescu este următorul: Bietul Bulai! O spun cu tristețe, incerc sa-i inteleg nevoia de a fi original, dorinta nebună de a atrage atentia, zbaterea in identificarea unei ferestre de oportunitate spre a se face auzit. Dar…
Ceea ce ramine dupa ce-i citesti textul de mai jos e doar senzatia ca omul are nevoie de ajutor specializat si de o busola: lumea cuvintelor si a simbolurilor e prea mare pentru mintea lui mica de userist- progresist- neomarxist.
Bulai însuși trebuie adoptat. De o clinica”.

Reacţia lui Turcescu dar şi a nenumăraţi lideri de opinie survine după ce, de Crăciun, Iulian Bulai a vrut să epateze cu un mesaj „altfel” în care a descris Naşterea lui Hristos (o minune în religia creştină despre care preoţi şi pastori spun că nu are nevoie de explicaţii suplimentare) în limbaj contemporan oficial, tip „politcally correct”. Deşi altfel se declară catolic convins, Bulai nu şi-a dat seama că un astfel de mesaj poate fi privit (şi chiar e) drept unul nu nuanţe de blasfemie.

Acesta este mesajul în care Bulai o compară pe Fecioara Maria cu o „mamă surogat”, pe Sfântul Iosif cu „un tată care acceptă paternitate fără să fi contribuit la ea:

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns