REVOLTĂ! „M-am săturat de Ana Maria Prodan care a luat o măsură extremă după decesul lu’ mă-sa! Moartea lui Mardare nu vinde?”

Un strigăt de revoltă cu privire la interesul publicului devorator de conţinut media este lansat de folkistul nemţean Marius Coşerariu care punctează răsturnarea scării de valori şi succesul maximizat al vedelor de carton. Coşerariu pune în balanţă ştirea cu moartea de ieri a cantautorului Vasile Mardare cu ştirea de prime-time referitoare la informaţia „galactică” cu o anume decizie a Anei Maria Prodan după moartea mamei sale.

„Offf… țară de secături, țară minoră. M-am săturat de Imbecilitate și Prostie. M-am săturat de Ana Maria Prodan, care (chipurile) a luat o măsură extremă după decesul lu’ mă-sa. Sau informația că a trecut în lumea celor drepți, unul dintre cei mai reprezentativi membri ai Cenaclului Flacăra, nu se vinde? IARTĂ-NE, VASILE MARDARE! Se pare că ai cântat degeaba, pentru niște imbecili nerecunoscători. Când oare ne vom mai trezi? Avea dreptate Petre Țuțea…”, spune Coşerariu.

Măreaţa ştire despre „decizia radicală” a celei pe care presa o numeşte „Prodanca” se referă la faptul că aceasta se întoarce la jobul de plasare de fotbalişti şi la filmările pentru o emisiune.

Iar citatul lui Petre Ţuţea la care face referire Coşerariu este cel de mai jos:

D.V.

Lasă un răspuns