Revoltă în clocot la Şcoala Daniela Cuciuc! „Se fac presiuni uriaşe să conducă direct sau prin intermediari actuala directoare!”

Doar sărbătorile de iarnă şi vacanţa din şcoli au făcut ca în aceste zile părinţii de la Şcoala Daniela Cuciuc (şi Grădiniţa subordonată, Floare de Colţ) să nu iasă în stradă să protesteze sau să trântească nişte mitinguri de toată frumuseţea în faţa Inspectoratului Şcolar sau a Prefecturii Neamţ. nemulţumirea care riscă să-i scoată pe oameni în stradă după ce trece şi Revelionul pleacă de la semnalele că se fac presiuni uriaşe să nu fie aplicată decizia Consiliului de Admistraţie a Inspectoratului Şcolar prin care este demisă din funcţie directoarea interimară Dana Ciobanu şi numită Ioana Iordache (care a promovat concursul de directori „fără loc”, cum se spune,postul pe care a candidat aceasta, la altă şcoală, revenindu-i unui alt concurent).

După ce cancelaria Şcolii Cuciuc a făcut public un memoriu prin care anunţă că nu respectă decizia C.A. – I.S.J. (???) şi că votul sindicalist al angajaţilor Şcolii este în favoarea unei educatoare de la celebra grădiniţă (unde şi un raport al Prefecturii constata sumedenie de nereguli în mandatul actualei conduceri), mutarea următoare este făcută de părinţii nemulţumiţi de actuala conducere şi care consideră că respingerea unui director care vine din afara şcolii este cea mai bună dovadă că: „vor să ţină gunoiul sub preş”, „acolo este o cloacă care nu vrea să fie deranjată deşi e vorba de viitorul şi sănătatea copiilor noştri”, „au anulat şedinţa din 28 decembrie la care ne convocau ca să ne folosească şi ca să ne manipuleze ca şi noi, părinţii, să ne opunem deciziei Inspectoratului”. Citatele de mai sus sunt doar câteva din discuţiile aprinse care au loc ba pe grupuri de discuţii pe net ale părinţilor sau din mesajele transmise deja şi spre Vestea de părinţi care consideră că trebuie stopate actualele practici şi trebuie blocată strategia prin care actuala directoare ar dori să conducă tot ea – direct sau prin intermediari – şcoala. „Se fac presiuni uriaşe să nu vină doamna Iordache sau altcineva din afara acestui grup de interese. Se fac presiuni la noi, la părinţi, se fac presiuni şi la Inspectorat sau la factorii politici decidenţi, din câte auzim în fiecare zi”, a spus unul dintre părinţi.

Nedumerirea şi nemulţumirea părinţilor care vor „schimbare totală, odată pentru totdeauna” sunt cu atât mai crescânde cu cât aceştia au aflat că mulţi dintre noii directori şi-au primit de la ISJ numirile în funcţie iar pentru Şcoala Daniela Cuciuc s-ar tergiversa această procedură. De aceea oamenii şi fac trimitere la decidenţii politici pentru că situaţia de la Şcoala respectivă este interesantă şi sub acest aspect: directoarea demis[ este membru PSD, supleant pe lista PSD Piatra Neamţ pentru Consiliul Local iar cea numită de CA – ISJ este tot membru PSD, supleantă pe lista PSD Neamţ pentru Camera Deputaţilor.

Reamintim că inclusiv un Raport al Prefecturii Neamţ a constatat unele nereguli majore la Grădiniţa Floare de Colţ din subordinea Şcolii Daniela Cuciuc. După ce în respectiva unitate s-a înregistrat o toxiinfecţie alimentară colectivă (ţinută iniţial secretă în faţa opiniei publice) s-a decis de către DSP remedierea unor probleme din bucătărie. Conducerea Şcolii a trecut la sistemul catering, angajând o firmă privată… fără ca părinţii să-şi dea cu părerea sau să li se permită accesul atunci când copiii servesc masa. Deşi, între timp, problemele din bicătărie au fost rezolvate, direcţiunea şcolii a mers tot pe varianta catering deşi părinţii acuzau că li se serveşte copiilor „un jeg de aşa-zisă mâncare”.

Oricum, date fiind circumstanţele de mai sus (inclusiv carnetele de partid ale celor două directoare – cea demisă şi cea abia numită), este evident că inspectorul general Viorel Stan este pus într-o situaţie deloc confortabilă. Stan – şi el membru PSD – poate dovedi dacă decizia din C.A. de numire a noilor directori a fost în regulă şi dacă rămâne consecvent respectivei hotărâri sau dacă părinţii au dreptate când acuză „presiunile uriaşe”.

Vom reveni.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

47 thoughts on “Revoltă în clocot la Şcoala Daniela Cuciuc! „Se fac presiuni uriaşe să conducă direct sau prin intermediari actuala directoare!”

 1. Insp scolar a asigurat părinții de schimbare prin răspunsul formulat urmare memoriului din noiembrie. Oare chiar nu avem cuvânt???? Nu avem lege???? Cate ilegalități sunt de ascuns si acum la școală de nu se lasă un om nou sa le descopere???? Domnilor inspectori noi ne luptam de două luni cu mizeria si minciună. Dați dovada ca aveți coloana vertebrală si lăsați un om interesat sa pună umărul la bine. Noi nu acceptam in continuare aceeași sfidare, abuz si furt!!! Vom merge la minister daca continuați bătaia de joc!!!

 2. Părinții au dreptate.
  Este nevoie de un director din exterior, ceea ce a și validat Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Neamț, o persoană care a participat la concurs.
  Este nevoie de un management care să repare situația tensionată de acolo, marcată de nenumăratele nereguli și decizii după bunul plac al unei directoare care la actualul concurs a fost respinsă.

  Presiunile care se fac în aceste momente nu arătă altceva decât că grupul condus de doamna Daniela Ciobanu nu dorește să își încheie mandatul decât cu scandal.

 3. Nu se poate!!!! ISJ TREZIREA!!!!!!! De ce nu va intrebati stimat inspectorat de ce este frica unora de noua directoare? ce au de ascuns de le este frica de un om din afara care sa aiba CURAJUL sa faca lumina? Noi, parintii cerem lumina.
  Oameni buni, oameni de la PSD ati fost votati de niste parinti care au crezut ca aveti cuvant si onoare!!!! Oameni buni plecam la minister!!! Chiar nu ne auziti strigatul? chiar sunteti atat de indiferenti? chiar nu aveti Dumnezeu?
  Un om a luat un concurs? Pute acest fapt unor incompetenti care stau ascunsi si fac memorii??? Pai de ce nu au invatat sa mearga la concurs stimabilele doamne care acum fac memorii??? Chiar nu observati ca nu au luat niciodata atitudine impotriva fostei directoare, nu au facut nici un demers peste ea, au stat la cald si bine si acum fac crize. TREMURATI cumva stimabilelor? Asta ar fi trebuit domnule inspector general sa observati din prima. Ca nu s-a facut nimic bun si nimeni nu a comentat atata timp. oare de ce??????

 4. RUSINE!!!! Care e cotizatia acestei educatoare de se viseaza directoare fara concurs? Pai de ce nu s-a prezentat onorabila la concurs ? era greu de invatat? era pierdere devreme? Oare la cine cotizeaza? Pe cine sa intrebam oare????
  Simt ca a fost coordonatoare doi ani si nu a miscat nici un deget pentru gradinita. Daca a facut vreo hartie a trimis la scoala si acolo s-a oprit. Orice om cu caracter si putina inteligent trecea de directoare daca vedea rea vointa si mergea la superiori. Dar e preferabila pozitia ghiocelului ca e liniste si pace si . . . .Hopa si acum doreste director. Ca sa ce? sa se planga ca vai iar nu poate face nimic ?

 5. Inainte de a face acuzatii, verificati toate sursele. Doamna Iordache este numita director. Gradinita isi doreste sa se rezolve problemele deoarece, de cand este structura a acestei scoli,este in cadere libera! Bucataria s- a inchis deoarece, in momentul in care s-au imbolnavit copiii, nimeni nu si-a mai asumat responsabilitatea sigurantei mesei copiilor. Bucataria trebuie sa se deschida! Nu sta nimeni impotriva! Nu conteaza cine este director! Important este sa ii pese si de GRADINITA!!! Nu contam doar ca numar!

 6. Am avut copilul, pentru scurt timp la ” pomul lăudat” Floare de Colţ. Mă felicit că am fost inspirată şi l-am retras până nu a fost prea târziu, deşine-am ales cu consiliere psihologică!
  În mai puţin de o lună, la grupa mică, unde cred că este nevoie de mai multă răbdare şi atenţie, copilul meu a schimbat nu mai puţin de 7 doamne educatoare. După prima şedinţă cu părinţii, am reuşit să aflu numele doamnelor ( de la acea dată!) cu care teoretic avea să lucreze anul acesta şcolar ( 2016 – 2017), copilul meu. Cu stupoare am aflat că una dintre doamne nu avea studii corespunzătoare postului ( tocmai în buricul târgului, iar persoane pregătite stau acasă că nu au loc de piloşi!!!)
  O parte din mine a insistat să duc copilul în continuare acolo, până în ziua în care şi aceste doamne au fost schimbate, cu scandal în faţa celor mici şi aduse alte educatoare, care vezi doamne promovase( paradoxal, ambele cu aceeaşi notă) nu ştiu ce test organizat la Şcoala Cuciuc la începutul lunii octombrie.
  La întrebarea: de ce nu aţi asigurat măcar un titular la fiecare grupă mică, dacă tot le-aţi format şi aveţi suficiente cadre pregătite, de ce atâtea schimbări şi doar la grupa aceasta, nu vă gândiţi ce este în sufletele acestor micuţi care se simt abandonaţi, odată de părinţi, pentru că intră prima dată în colectivitate şi a doua oară de noi şi noi schimbări, doamna coordonator a spus: ” ce să vă fac, asa sunt ei, FĂRĂ NOROC!”
  Este mare păcat, de nişte sufleţele pentru care unii cred că au dreptul să decidă de au sau nu noroc!

 7. La fel se agata de functie si directorul de la Rediu Ceangu Ionut care de cand e director nu a facut nimic pentru scoala. Si-a rezolvat doar problemele personale. A schimbat invatatoarea de la clasa fetei lui fiinca nu era pe placul domnisoarei, nu ne-a intrebat pe noi pe celilalti parinti ce parere avem, toate optionalele au fost pentru sotie,acum mai preda si chimie noi ceream un optional dar ne trezeam de fiecare data cu biologie, nu ii mai ajung banii. Cand a cazut fata lor care alerga a venit sotia directorului si a inceput sa injure de curgeau stelele fara sa ii pese ca o multime de parinti care ne asteptam copii si copii care asteptau microbuzul ne uitam la ia si tot cauta vinovati dar nu era nici unul, fata alergase de capul ei.Asa exemplu da o profesoara mare cum e ea?La inceputul anului scolar , la sedinte ne spune numai minciuni, promisiuni fara rost. Acum vrea cu disperare sa ramana director. Nu se mai termina scandalurile. Ba chiar prin sat se zvoneste ca vrea sa o puna pe nevesta directoare, ca sunt sustinuti de PSD in caz ca el nu va mai fi. Injura elevii pe holuri, ii ameninta ca le scade nota la purtare cand unii profesori nu vin la ore si copii fac obraznicii.Sotia lui ii pune pe copii sa conspecteze lectiile si ea tot spune ca are de facut niste hartii. Sa le faca dupa ore. Chiar nu mai poate functiona scoala fara sa conduca familia aceasta? Sa vina cineva din alta parte si sa faca curatenie, sa ne intrebe si pe noi ce parere avem dar nu pe cei doi parinti pe care ia pus in conducere fara sa intrebe pe nimeni, e sotia la unu care face afaceri cu el.

 8. Dna Iordache va fi numita la aceasta scoala din dispozitia presedintelui de partid, ca recompensa pt activitatea din campanie. Partea negativa e ca schimba o psd-ista cu o alta psd-ista. Mai mult, sotul acesteia va fi numit director la o societate a primariei, din aceleasi considerente. Pentru a le verifica eficienta in activitatile dedicate partidului, verificati cate postari si share-uri au pe net! Trebuie sa va obisnuiti, acestea vor fi criteriile de promovare. Ciocu mic!

 9. Pai tocmai asta e ideea, denise. Se doresc oameni care nu au făcut nimic si daca au tăcut înseamnă ca au fost părtași! Oameni asupra carora planeaza partinirea fostei directoare!!! Cum e cu noua coordonatoare numita in ultimele zile inainte de plecarea fostei dir. Cine din grădiniță după îmbolnăviri a mișcat un deget? Nimeni!au făcut ședință in care au sperat ca păcălesc părinții si ca aceștia nu au auzit ca vinovata a fost in realitate indolenta si nerespectarea normelor de igienă!!! Vrem un om nou care sa nu fi fost implicat in nimic din toate porcăriile de la scoala si Gradi!!

 10. :)))) doamna educatoare vrea director???? Pai sa ne amintim putin cand a luat locul fostei coordonatoare. eu am avut copilul la gradi doi ani cu o alta coordonatoare (cea care acum a fost partasa la cateringul introdus de conducerea scolii) si ultimul an am prins pe aceasta doamna care se vrea director. sa isi aminteasca aceasta doamna ca la gradinita s-au strans de la parinti niste bani – 30 de lei lunar pentru ceva ce se dorea a fi nu stiu ce asociatie – schola parca. Unde sunt acei bani????? Unele ed au fost foarte devotate cauzei si au jumulit oamenii, la alte clase au fost demne si nu au fortat parintii. Daca doamna este asa corecta si lasa impresia ca ar face lumina in mizeriile lasate in urma de fosta conducere a scolii de ce nu a avut taria sa lamureasca ce s-a intamplat cu acei bani? Pe principiul nu eu i-am luat ci cea dinainte. . . .capul jos si mers pe burta. Pai ce facem, vin oameni la fel?

  Domnule Inspector General ati stiut de acesti bani? faceti un calcul 30 lei *250 copii. . . . . . . .Iar numiti oameni ce au stiut de aceste smecherii??????
  Sa intrebam inspectoratul? Stie cineva ce a fost cu acea fantoma de asociatie? Atunci furt, acum cu cateringul bagat mana adanc in buzunarul parintilor. . . . si hopa numim aceeasi vechi oameni. Toate-s noi și vechi sunt toate. . . . .

 11. Exact, Denise! Dna Iordache este cea in drept sa înceapă treaba. Atunci de ce umbla grădiniță cu tertipuri? Au avut atata timp sa dovedească ca fac ceva ptr gradi. Nu au dovedit decât pretenții mari de la parinti si capul plecat in fata sefului. Sa lase oameni care nu au nici o bisericuta si nici o datorie prin școală sau grădiniță!!!!!

 12. Domnule Presedinte Arsene, Domnule Inspector General Stan, plecati urechea si la parinti. ca la copii nu s-a ajuns in ultima vreme . . .sunt prea mici și jos. . . .Daca fosta directoare mai face parte din partid. . . inseamna ca sunt pretuiti oamenii cu dosare actuale si viitoare penale. Trage in jos oameni de calitate si asta nu e de bine. . . .
  Iar acum sunteti pe cale sa faceti o greseala si mai mare. . .sa acoperiti ce a facut ????? Lasati sa vina un om din afara, care nu a ascuns nimic sub nici un pres si cu care parintii vor dori sa discute.

  Fac revolte doamnele care pana acum ne-au ras in nas????? pai de altceva NU SUNT IN STARE!
  Sau sa intelegem ca acoperim ce a facut fosta conducere ???? pana se intoarce doamna i se tine locul cald??????

 13. Eu sincer as da un sfat doamnei educatoare implicate. Sa stea cat mai departe!!!! Doar daca nu vrea sa scoată din foc cu mana ei castanele aruncate de fosta conducere!!!! Vor fi multe lucruri de lămurit si mocirla de limpezit…..

 14. Conflictul este creat artificial de Dana Ciobanu, cea care a fortat mult din cadrele didactice sa semneze memoriul transmis catre ISJ.

  Domnule inspector general Stan, fii barbat si nu te lasa tras pe sfoara de o incompetenta precum aceasta directoare de carton. S-a folosit de PSD !

 15. Cred ca trebuie lamurite cateva lucruri:
  1. Doamna educatoare despre care se vorbeste atat de mult, a fost coordonatorul care a dus o lupta continua cu conducerea Scolii „Daniela Cuciuc” pentru personal si bucatarie, iar atunci cand a vazut ca nu mai poate face nimic, s-a retras pentru ca nu voia sa adopte „pozitia ghiocelului”.
  – pentru bucatarie s-a facut un proiect pentru finantare europeana, de care nu s-a mai interesat nimeni dupa ce doamna nu a mai dorit sa fie coordonator;
  – cand a fost redus numarul pesonalului de ingrijire, doamna Brânduşa, împreună cu câţiva părinţi, a fost in audienţă la Inspectorul general si la celelalte instituţii ale statului care puteau să ajute în vreun fel grădiniţa; doar că atunci când ajungea la primărie,prefectură etc., conducerea unităţii era deja acolo pentru a-i pune piedici.
  2. S-au facut foarte multe lucruri in grădiniţă fără ajutorul şcolii: gard, gresie, parchet pe holuri, uşi schimbate şi altele .
  3. S-a dorit şi se doreste in continuare ca această grădiniţă să nu mai fie sub conducerea Scolii „Daniela Cuciuc”;
  4. Doamna educatoare nu si-a dorit niciodata functia de director. În urma solicitării ISJ Neamţ, consiliul profesoral al Şcolii „Daniela Cuciuc” trebuia sa facă propuneri pentru funcţiile de director şi director adjunct. Una din aceste propuneri a fost doamna educatoare Brânduşa, care a acceptat pentru că din această poziţie ar fi putut face ceva pentru grădiniţă şi pentru că in acel moment era singura care indeplinea toate condiţiile necesare: sa nu fi participat la concurs şi să facă parte din corpul de experti ai ISJ Neamţ.
  Nu puteţi arunca cu noroi într-un om pe care nu-l cunoaşteţi si pe care, unii cu intenţii mai puţin bune, vor să-l tragă în jos. Ar trebui sa va informaţi mai bine înainte de a face astfel de afirmaţii.

 16. Asa este. Una dintre educatoare a dat directoarea in judecata!!!!! Si altor clase a facut acelasi lucru. Nu a dat nici o educatoare la grupe, desi aveau cereri si de la pensionari, si in prima zi a anului scolar au fost clase fara cadre didactice!!!!!

 17. Ciudat că ISJ-ul a ales admisa cu nota cea mai mică dintre admișii la concursul de directori. Dragi părinți, nu vă mai lăsați manipulați. Cereți un director care să nu creeze disensiuni.

 18. Politica si mizerie chiar si la gradinita.
  Sper noul director sa isi intre in functie si sa faca ordine in toata tarasenia asta.
  Chiar face cine ce vrea in tara asta…..

 19. Stimata doamna! Va rugam sa faceti o cerere la Asociatia Proschola si sa solicitati informatii despre aspectele financiare. Documente. Sau solicitati un audit. Veti fi lamurita.

 20. Cu siguranta. . . . .nu era normal sa dea chitante aceasta asociatie? si sa prezinte un bilant la sfarsit de an ce a facut cu banii? hotie!!!!

 21. Doamna Vasilica. tot punctual va spunem si noi. Din ce bani s-au facut toate acele lucruri mentionate de dvs? din banii parintilor doamna, mai terminati cu laudele. Ca sa nu amintim cum se schimbau cate unele an de an. . . .Deci nu are nici un merit dna ed .
  A fost la inspectorat cu parintii? Da, a fost cu trei patru parinti cunoastem. Dar cand parintii au dorit sa mearga si ei la inspectorat de ce a rupt afisul de pe usa? Grupa respectiva a avut sedinta si a stabilit pentru a doua zi o vizita la inspectorat iar cand s-a terminat sedinta nu mai erau alte cadre didactice in unitate. . . .Tot din interes?
  Proiectul de care faceti vorbire l-a facut un parinte!!!
  In afara de acea vizita la inspectorat, doi ani a mai facut ceva? Nu ca nu a putut. datorita conducerii scolii. Pai daca nu a putut trece de conducere si sa fie mai apriga consideram ca nu va pute atrece si peste alte presiuni in fucntia pe care si-o doreste, sau, nu si-o doreste , dupa spusele dvs.

 22. Așa si? Daca era alianță civica era unul de la ei. Lumea i- a votat deci…dam înainte. E valabil pentru toată politica. Cineva, cu orientare politica câștigătoare in alegeri tot venea. Pe noi ne interesează o persoană care nu a făcut jocul fostei conduceri. Cineva care sa fie si de partea acestor copii. Ca e de la PSD, pd, independent, alianță civica…nu e problema noastră.. Si de ce sa o asemănam pe dna cu fosta? Ca nu au castigat alții in alegeri?? Așa, nimeni nu e bun….

 23. Ei na. .. macar a participat la concurs, este admisă doamnă, asta e marea diferenta. acum credeti ca nota ne intereseaza asa tare? Trebuia musai sa vina un admis cu 10? Pai la cat are de muncit in dezastrul lasat de fosta conducere. . . daca va incheia cu 10 suntem mult mai multumiti!

 24. Sper ca toata lumea a inteles ceea ce s-a intamplat: Tovarasul Stan a rezolvat multe probleme ale PSD, mai exact cam tot ceea ce i s-a impus de catre Ionel Arsene….. vedeti putin lista „noilor” directori!!!! La Scoala Daniela Cuciuc, la Scoala Postliceala Sanitara (unde deja exista un proces penal de spaga!!!! in care generalul stan nu este chiar nevinovat……)…, la Gorov, la Spiru Haret, la Roman…… sa mai dam exemple…..???? poate vede si DNA macar acum!!!! Domnule Tedli, dormiti linistit, cand ati fraudat la comanda „concursul” din lunile trecute….??????

 25. Doamna „o mamica”…. chiar nu pricepi ca aici totul e jocul lui Stan si al psd???? Si fosta directoare si cea numita sunt membre de partid care cotizeaza bine unde trebuie…….. Despre ce vorbim???????????

 26. Doamna „director” Ciobanu trebuia sa parasiti demn aceasta functie si nu cu suturi in cur. Chiar sunteti penibila,de ce va este frica?, de faptul ca se va afla tot ce ati facut? ba pardon … ce NU ati facut!?Fiti seriosi cu acel proiect facut pe gradinita daca doamna coordonatoare era asa interesata de gradinita si de copiii ducea la bun sfarsit proiectul (dar cum nu a mai avut aceasta vasta functie care este un simplu sef de catedra spune repede DA SA TRAITI LA DIRECTOR,nu primeste nici un spor, doar titulatura care le da asa un suflu din fata de merg pe spate). Este adevarat ca s.au facut foarte multe in gradinita cu banii parintilor doar nu au adus doamnele de acasa, asa se practica in fiecare gradinita. Mare scofala ca ati mers la inspectorul Stan v-a dat cu flit, stilul dansului.Cat ma bucur ca nu am repetat grupa mare la gradinita si mi.am dat copilul la scoala o bateam pe acesta directoare.. pacat de parintii si copiii care au ramas si se confrunta cu o astfel de situatie.Inca ceva… redeschideti bucataria aia si acum copilul meu imi spune ce mancare buna mai era! Sunt foarte curios pozitia oficiala a domnului inspector Stan care pana acum a tinut la distanta de ochii media problemele de la Scoala ” Cuciuc” si Gradinita. Cucoana ai distrus tot…nu stiu cum poti dormi noaptea/ de fapt de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

 27. Eu înțeleg dl nae tocilaru. Doar ca dvs nu stiti ca așa e sistemul. Cine e câștigător in alegeri își numește șefii serviciilor deconcentrate. Mai departe, aceștia numesc tot din oamenii lor. Ca era roșu, ca era albastru… Nu schimba nimic. Pe noi ne doare când își bat joc de noi cei numiți si taie si spânzura ca oe moșia lor!

 28. Nu are nimeni nimic cu doamna ed ce vrea sau nu vrea sa fie director! Dar daca e atât de buna unde a fost glasul sau in ultimele două luni când părinții plângeau din cauza laturilor ce li se serveau copiilor? Atât de mult i-a pasat de niște copii nevinovați…..f mult. Repet ce s-a mai scris. Părinții au dotat grădiniță nimeni altcineva. Nu a pus nimeni bani din buzunarul propriu sa terminam cu aiurelile. Ca peste tot părinții dau banii!

 29. De ce crezi ca Iordache este cea mai buna?Are cea mai mica medie la concurs. Sunt directori admisi cu medii foarte mari si a caror nume nu sunt cunoscute de pe listele PSD, ci din rezultatele obtinute in cariera didactic.Scoala Daniela Cuciuc are nevoie de un director foarte bun pentru a construi ce au daramat altii.Intra pe pagina de facebook a doamnei si vezi ce face zilnic.Atitudinea imorala a doamnei Iordache lasa de dorit.Copilul pot sa mil mut si la alta scoala. Cine ma v-a putea opri? Voi elogiati-o pe Iordache.Partidul, Ceausescu, Romania…..!!!!!!

 30. Se vede ca vorbiti dupe ureche. Stan nu are nicio legatura cu dosarul penal de la Postliceala. In rest, aveti dovezi? N aveti, logic, altfel va adresati institutiilor abilitate nu barfeati p acilea!

 31. Oameni buni dna Iftimia nu are nimic de-:aface cu aceste presupuse presiuni . A cazut la mijloc fiind singurul om din 6o de cadre didactice care are cursul de experti. Nu stia ca inspectoratul numise pe altcineva. Dealtfel cand a fost sunata de la inspectorat a refuzat orice functie. Femeia e plecata dinainte de Craciun din oras si problema e transata de- atunci. Nu cred ca o cunoasteti pe dna Iftimia .Fiti responsabili cu comentariile ptr ca loviti in familii , cunoscuti. M – au sunat aseara cateva mamici care o cunosc personal pe dna ingrozite de atacurile asupra ei. Singura responsabila ptr dezastrul de- acolo este Daniela Ciobanu. Memoriul publicat in presa este fara acordul dnei Iftimia care deja refuzase inspectoratul si mai multe persoane din scoala au inceput sa dezvaluie ca Ciobanu s- a folosit de dna ptr a acoperi acest scandal. Am vorbit asera cu cineva din scoala care mi- a povestit cum s- a ajuns aici. Ma tem ca la ce scandal s-:a creat scoala nu va gasi un coordonator care sa accepte o functie neplatita. Au fost 4 persoane dupa dna Iftimia care au renuntat la aceasta functie niciuna nereusind sa faca ceva. Sunt absolut sigur ca noua conducere va trebui sa infrunte greutati f mari nu din cauza oamenilor ci a deciziilor legale deja luate de dna Ciobanu si inspectorat.La ora actuala administratora gradinitei care poarta 90 % din responsabilitate nu e in Romania .Administratorul este cel responsabil de personal tessa , mancare , igiena etc Citesc aici acuzatii fara a cunoaste sistemul. Oare legal cine trebuia sa umble ptr rezolvarea problemelor ? Educatoarele sau administratorul si directorul platiti de stat tocmai ptr acest lucru !

 32. Nu o apara nimeni pe Iordache . Ce va intereseaza ce posteaza? stai la fel de mult pe net? Nu asta defineste un om. Stiti ce poate sa faca, cat se poate implica? Lasa ca sunt invatatoare care in timpul orei posteaza pe net si nu mai vede nimeni. . . decat parintii copiilor. Sa vina cineva care sa faca ceva!

 33. Denuse, ai copilul la Gradi??? Seamănă bune cuvintele tale cu ale fostei coordonatoare- si NU e vb de Dna iftimia . acum dați vină pe administrator???? Ne faci sa radem. Pai ea nu a avut voie sa vorbească. Părtașa la catering a fost coordonatoarea nu administratora! Si daca ai fi avut copilul la grădiniță sigur te-ai fi întrebat de ce doar o parte din educatoare au dezvăluit jalea de la masa! Sigur te durea de copil si te intriga atitudinea unora.

 34. Daaa….adevarul e ca a fost un concurs farte dificil!!!!!! Dar cum s or fi oprit asupra doamnei, din toti cei declarati admisi?! Ce o recomanda pe dna?! In afara de priceprea in a lipi afise?????

 35. Nu am nimic cu doamna Iordache, dar ma intreb… din lista respectiva de directori admisi, unii cu experienta manageriala indelungata, de ce o fi fost aleasa tocmai dumneaei?

 36. Referitor la mesajul cu banii stransi pentru asociatie. Eu am avut copiii in gradinita si atunci si acum. Acei bani s-au strans ca directiva de la scoala. Nu i-a strans dna coordonatoare de care se face vorbire ci, din cate imi amintesc eu cea dinainte, si oricum nu pentru gradinita. Iar gradinita nu a primit niciodata nimic de la scoala. Si asta trebuie sa fie pe primul plan acum. Sunt nevoi la gradinita de care nu aude nimeni. Luptele or fi mari dar si noi parintii avem niste asteptari. Pentru cine va fi , usor nu se anunta.

 37. Daca veti citi legea veti vedea ca e necesar si acceptul celui numit. Directorii nu se numesc cu pistolul la tampla. Probabil a fost singura care a acceptat. De ce nu au acceptat altii? Mai mult ca sigur si din cauza scandalului. Vedeti si singuri din cele de mai sus.

 38. ,,BĂGAREA ÎN SEAMĂ” ATUNCI CÂND NU ŞTII DESPRE CE ESTE VORBA ESTE METODĂ DE LUCRU LA ROMÂNI.CÂT DESPRE DOMNII ŞI DOAMNELE CASNICE CE TOCMAI S-AU AŞEZAT PE MARGINEA ,,ŞANŢULUI”PENTRU A COMENTA DESPRE,, TOACA ÎN CER” VĂ SUGEREZ GRAMATICA LIMBII ROMÂNE, NU DE ALTA ,DAR CÂND TOVARĂSUL PSD TE VA NUMI DIRECTOR SĂ NU MAI SCRII ÎN ,,LEASING”.AAA şi încă un lucru DRAGI NARATORI PROBLEMA NU ESTE SCHIMBAREA CI FAPTUL CĂ VOR VENI ,,ACELEAŞI MĂŞTI DAR AVÂND ACEEASI GAMĂ.

 39. Unii au facut greseli ani la rand si acum se sparge buboiul. Cine, ce, cat și cum a gresit nu mai conteaza. Situatia e una care reclama masuri si atitudine. Poate gradinita considera ca nu a gresit, poate parintii vad ca cei care trag ponoasele sunt copiii de acum, poate, cum scria cineva mai sus piedicile au fost foarte mari, poate parintii considera ca cine e la conducere are obligatia sa faca toate incercarile legale. Important e sa vedem macar acum ceva concret si bun. In rest, fiecare cu dreptatea lui.

 40. Fugi repede si fa un pipi…cu majuscule cu tot…AAA si cu limba romana.

 41. In astfel de situatie…… Stan si Tedli trebuie sa se arunce in garla……. sinucidere…… CLAR!!!!!!!!!!!!!! fara alte comentarii…………………………………

 42. Chiar asa s – a ajuns, la comentarii care indeamna la sinucidere sa nu spun ca mi se pare un indemn la altceva la fel de grav!. E interesant, ca e singura scoala despre care se discuta desi in judet sunt vreo 60 unde s- au numit directori pe posturi neocupate prin concurs. Mi-a fost dat sa citesc tot felul de neadevaruri si insulte la adresa celor din inspectoratul scolar, spuse prin intermediul comentariilor la articole din toata presa locala. Despre déjà celebrul concurs cu directorii nu mai zic! O minima lectura a metodologiei de concurs si a legii educatiei ar lamuri multe si ar contrazice toate neadevarurile spuse de rauvoitori. Observ ca din pacate exista doar dorinta de a improsca cu noroi si nu revelarea adevarului! Cu asta ne putem obisnui, face parte din natura romanului. Dar sa se faca astfel de amenintari si indemnuri la adresa unor oameni care n – au gresit cu nimic, déjà s a depasit orice limita!

 43. Vai,cetateanule,da ce-l mai aperi pe Domnul Stan!Unde lucrezi pentru el,la Inspectorat,la Partid sau la el acasa?

 44. Si s- a ajuns la stan când problema e de fapt șmecheria ce se vrea….doua luni interimat asigurat de un om care nu poate sta in calea fostei conduceri si din februarie revenirea acesteia…. Exact acest lucru părinții de la grădiniță, care au tras ponoasele acțiunilor ilegale ale acestei conduceri, NU doresc. Ce si cum sunt luptele nu ne interesează dar nu mai permitem sa fim batjocora incompetentei unora. Iar de la grădiniță ar trebui sa stea la locul lor pentru ca așa cum nu au putut tine piept acestei conduceri tot așa nu vor putea desluși timp de două luni mizeriile lăsate in urma. Iar dl Stan ar trebui sa tina cont de ceea ce a lăsat in urma această conducere si sa nu mai puna gaz pe foc prin numiri fantoma si păstrarea locului pana in februarie pentru aceeasi conducere.

 45. Dl stan sa reașeze lucrurile pe un făgaș cat de cat normal. Înțelegem ca se vrea ca din februarie sa revină directoarea ciobanu iar numirea educatoarei in discuție este de fațada doar ca sa fie întoarcerea lina fostei conduceri. De ce? Sunt așa multe de ascuns si trebuie musai sa revină aceasta ca sa nu explodeze tot? Numiți un om ce a fost la concurs care sa rămână director sa facă ordine in timp. Nu ne interesează luptele dar fosta conducere nu mai are ce căuta. Iar gradinita, daca a fost la mana acestei conduceri, ar pica in plasa ilegalităților făcute deja.

 46. VAI VAI VAI draga DENIS cat esti de mediocra si duplicitara si ……. gata ai noua conducere lovesti repede in madam Ciobanu (cu care stateai la barfa si iti beai cafeluta) vai ce o mai plangi acum pe Iftimia si te dai bine, vai vai vai cat poti fi de XXXXXXXXX sa te legi de administratora gradinitei cand nu a fost lasata de cele din gradinita si de directoare sa se implice ca este o simpla administratora, de ce nu ati chemat.o la sedinta care a foast pe gradinita? de ce v-ati adunat claoca o parte din educatoare sa o sustineti pe Ciobanu? care acum e rea si va pute. De ce va implicati dvs. doamnele educatoare in probleme administrative ale gradinitei si nu lasati pe cei care tb sa isi faca treaba?! DE CA VA IMPLICATI ?! IMPLICATIVA MAI MULT IN EDUCATIA COPIILOR !!! (p.s.stim foarte bine cine este Denis)

  Admin: XXX = cenzurat
  Daca viitoare incercati fara insulte ca noi vom incerca sa nu ne pierdem timpul si va fi DELETE total

Lasă un răspuns