Revizie la Telegondolă

revizie

Telegondola şi Telescaunul au intrat de astăzi în revizie, după cum precizează un comunicat remis de Perla Invest.
“Societatea Perla Invest a demarat procedurile pentru Revizia Anuala a Instalatiilor de Transport pe Cablu ( Telegondola si Telescaun ) incepand cu astazi, luni, 3 Noiembrie !
In  perioada 3 – 20 Noiembrie 2014 , instalatiile de telegondola si telescaun vor intra in revizie tehnica anuala, ceea ce inseamna ca nu vom avea program cu publicul decat in weekend ! Mai exact , in perioada reviziei, Sambata si Duminica ( 8 , 9 , 15 si 16 Nov ) Telegondola va functiona intre orele 10-22 !
Revizia Tehnica Anuala se va face cu supervizarea producatorului austriac DOPPELMAYR si  ISCIR , institutia care reglementeaza transportul pe cablu. Dupa revizia tehnica , va avea loc simularea unui incident prin parteneriat cu SALVAMONT. Va vom anunta in timp util despre aceasta actiune.
Asteptam cu nerabdare zapada, suntem in pregatiri si cu partia si cu patinoarul , pregatim promotii – surpriza, asa ca..ne revedem cat mai curand !
In Luna Noiembrie , in fiecare weekend  va asteptam la o calatorie cu Telegondola si la Cozla Kids Igloo pentru copiii d-voastra, unde promotiile din aceasta toamna raman valabile!”, menţionează comunicatul semnat de managerul Cătălin Goldan de la firma Perla Invest.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.