Reţinuţi pentru ŞANTAJ! Au cerut bani unui şofer ca să nu-l denunţe!

retinut 

Talentul escrocilor de a scoate bani din orice nu are limite: poliţiştii romaşcani au reţinut doi indivizi (un bărbat de 42 de ani şi o femeie de 22 de ani) care şantajau un cetăţean, ameninţându-l că, dacă nu le dă banii pretinşi, îl vor denunţa la Poliţie pentru că respectivul nu ar fi acordat prioritate la o terecere de pietoni.
Altfel spus, escrocii o făceau pe justiţiarii: dai banii, te iertăm, nu, o să ai belele!
Cei doi “escroci rutierişti” vor fi duşi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Detalii, în comunicatul IPJ Neamţ: “În ziua de 04.03.2015, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman au reținut, pentru 24 de ore, două persoane surprinse în flagrant în timp ce săvârșeau infracțiunea de șantaj.

În cadrul unei acțiuni organizate, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 42 de ani și o femeie de 22 de ani, ambii din Roman care s-au prezentat la locul de muncă al părții vătămate, un bărbat de 33 de ani, unde au solicitat și primit suma de 400 de lei. Cele două persoane au solicitat în repetate rânduri sume de bani în schimbul promisiunii că bărbatul nu va fi denunțat pentru faptul că în data de 01.03.2015, în calitatea de conducător auto, nu ar fi acordat prioritate de trecere femeii de 22 de ani, ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

În cauză cele două persoane au fost încarcerate în Centru de Reținere și Arest al IPJ Neamț, astăzi urmând a fi prezentate Judecătoriei Roman cu propunerea de arestare preventive”.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns